Rasel Krou u vezi sa udovicom čuvenog lovca na krokodile, Stiva Irvina?

Rasel Krou u vezi sa udovicom čuvenog lovca na krokodile, Stiva Irvina?

Autor: | 15/06/2016

0

Stiv Irvin je poginuo pre deset godina pošto ga je pri ronjenju u grudi ubola raža. Rasel Krou (52), koji se pre četiri godine odselio od supruge Daniele Spenser (47), oduvek je bio rame za plakanje očajnoj udovici.

Navodno su još pre godinu dana započeli ljubavnu vezu, ali sad su izašle prve zajedničke fotografije para, što australijska javnost baš ne odobrava jer je glumac još u braku, a Teri (51) zameraju što je postala njegova ljubavnica.

Teri je majka dvoje dece, kćeri Bindi (17) i sina Roberta (12). Lovac na krokodile i 'gladijator' godinama su bili najbolji kućni prijatelji, a i deca im se i danas druže. Glumac i njegova supruga i koleginica Daniela roditelji su sinova Tenisona (12) i Čarlsa (9).

- Mislim da se Stiv okreće u grobu znajući da je Teri nečija ljubavnica, pa makar to bio njegov prijatelj. Rasel je ipak još oženjen - kažu članovi porodice Irvin.

Prijatelji para brane ih da su se zaljubili jer su godinama bliski pa je prijateljstvo preraslo u ljubav.

Portparoli zoološkog vrta porodice Irvin, Australia Zoo, komentarisali su da su priče o romansi čista izmišljotina, ali da će Teri 'biti počašćena'.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash/getty
Tagovi: rasel krou

Najnovije vesti