Luisov sin snimio divnu sevdalinku sa Božom Vrećom (video)

Luisov sin snimio divnu sevdalinku sa Božom Vrećom (video)

Autor: | 15/06/2016

0

Pevač sevdalinki Božo Vrećo i soul pevač Marko Louis, inače sin pokojnog Ljubiše Stojanovića Luisa, predstavili su "Pašanu" na Vrećovom solističkom koncertu u sarajevskom BKC-godine, a sada su uradili i spot.

- Hvala svim mojim prijateljima koji su predano i drugarski radili na spotu i svima Vama koji ćete uživati u svemu, i pesmi i energiji i ljubavi koja je utkana unutra... Sve scene su snimane u pet ujutro u oba grada, šalili smo se do suza, prekrasno družili i zaista sve je prošlo kao san! - izjavio je zadovoljni Božo.

- Na koncertu u Beogradu sam prvi put imao priliku da ga čujem uživo i oduševio sam se najiskrenije. Dok je trajao koncert razmišljao sam kako bi dobro bilo da se napravi spoj njegove i moje muzike. U jednom trenutku se okrećem prema mojoj ženi da joj saopštim ideju i ona me preduhitri i predloži mi isto. Kada se završio koncert Božina i moj zajednička drugarica Katarina nas upoznaje i tako je sve krenulo. Nekako smo se energetski spojili i "Pašana" je možda tek početak saradnje - kaže kantautor Marko Louis za Alo.rs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram
Tagovi: božo vrećo