Dženifer Lorens obožava da šokira Lijama Hemsvorta pitanjima

Dženifer Lorens obožava da šokira Lijama Hemsvorta pitanjima

Autor: | 13/06/2016

0

Dženifer Lorens, izgleda, nema dlake na jeziku. Lijam Hemsvort je tokom intervjua u The Graham Northon Showu otkrio jedno od mnogih bizarnih pitanja koje mu njegova kolegica Džen postavljala na setu "Igara Gladi".

- Ona se često, baš pre početka, iz čista mira okrene prema meni i pita me jesam li na primer uživao u seksu sa delfinima!? Imnogo stvari nalik tome. Nikada zapravo ne znate šta će joj izleteti iz usta - kazao je.

Dvejn "The Rock" Džonson, koji se pojavio u talk show-u zajedno s Lijamom, na to je zaintrigirano upitao kolegu: "A tvoj odgovor je bio?"

- Apsolutno! To je ono što Australijanci rade - našalio se Liam.

via GIPHY

Lorens i zvezda iz Australije često prepričavaju duhovite zajedničke anegdote. Tako je glumica prošle godine u emisiji Watch What Happens Live priznala kako su se ona i Liam, osim na snimanju, poljubili i u stvarnom životu.

- Liam i ja smo odrasli zajedno. Liam je zaista privlačan... Šta biste vi uradili - rekla je.

via GIPHY

- Njegova cela porodica, oni su prave životinje," ispričala je jednom prilikom. "To je najluđa porodica sa kojom sam se susrela u čitavom mom životu. Način na koji komuniciraju je tako... uvrnut... Oni su pravi medvedi. Oni su životinje!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/solash