Mama zna najbolje: Anabela Atijas otvoreno o ćerkinom ljubavnom izboru

Mama zna najbolje: Anabela Atijas otvoreno o ćerkinom ljubavnom izboru

Autor: | 09/06/2016

0

Mezimica pevačice Anabele Atijas i densera Gagija Đoganija, Luna Đogani otvoreno je govorila o novom dečku, manekenu Srđanu Sariću sa kojim je već nekoliko meseci u srećnoj vezi.

– Kada me je prvi put video u teretani bila sam sva raščupana, bez šminke i kada sam ga pitala šta mu se kod mene dopalo, on je rekao “Tvoje oči su govorile više od hiljadu reči” – rekla je Anabelina mezimica i dodala:

– Moj dečko je stariji od mene osam godina, ali kada je ljubav u pitanju za mene godine nisu bitne. Za mene je bolje što je stariji od mene jer ja volim starije i zrelije muškarce jer oni znaju šta žele u životu za razliku od onih što ne znaju šta hoće.

Ipak, kako je Luna još uvek mlada, i mama Anabela je tu da posavetuje, ali i da da svoj sud.

– Zaista sam zadovoljna, ali mislim da o nekim stvarima ne treba prevremeno pričati. Jednostavno stvari treba da idu svojim tokom, meni je važno da je ona zadovoljna i ja je podržavam – rekla je pevačica.

Ljubav moja❤️

A video posted by @luna_djogani on Jun 4, 2016 at 9:22am PDT

Kako stvari stoje Luna je po pitanju nove veze ozbiljna, te je već sa svojim izabranikom bila na romantičnom putovanju, a svakako deluje srećno i zadovoljno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/instagram

Pročitajte još