Oduševljenje među tinejdžerkama, Zorana Jovanović otkrila delić iz nove knjige!

Oduševljenje među tinejdžerkama, Zorana Jovanović otkrila delić iz nove knjige!

Autor: | 08/06/2016

0

Naša najpoznatija blogerka, Zorana Jovanović poznatija kao Zoranah, radila je vredno i marljivo na novom književnom štivu koje bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana.

Blogerkino prvo ostvarenje "Zoranah život i stil" doživelo je veliki uspeh, pošto je na Sajmu knjiga u Beogradu rasprodato već prvog dana, pa su devojčice već tada počele da razmišljaju o tome kada će nova knjiga ugledati svetlost dana.

Zorana ih je iznenadila tako što je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju sa odmora, a u opisu iste otkrila citat iz knjige.

– Nikad nisi tu. Nikad ne znam gde ćeš biti. Sva ta putovanja, taj tvoj manekenski posao, te žurke na koje ideš po celom svetu. Tvoji prijatelji koji te prate. Mediji koji ne prestaju da pišu o svemu što radiš. Sve oči su uvek uprte u tebe. Nikada nisi bila samo sa mnom – glasi citat iz knjige čije štampano izadanje se očekuje uskoro.

Podsetimo, Zorana je trenutno na odmoru, kako nam je nedavno rekla, kada se vrati u Beograd očekje je promocija nove knjige.

Nema sumnje da će i ovo izdanje doživeti astronomski uspeh, do tada, čitajte na kašičicu, delovo iz ove “literature za devojčice”, piše Pink.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram