HELLO vas nagrađuje: Osvojite 3 Doncafé Pina Colada Ice paketa i Fun&Mix čašu i 3X2 karte za film "Alisa iza ogledala"!

HELLO vas nagrađuje: Osvojite 3 Doncafé Pina Colada Ice paketa i Fun&Mix čašu i 3X2 karte za film "Alisa iza ogledala"!

Autor: | 08/06/2016

0

Za sve verne čitaoce našeg portala ovoga puta pripremili smo poseban poklon za vrele dane koji su pred nama!

Tri naša čitaoca ili čitateljke, koji budu ostavili najzanimljiviji komentar ispod posta na našoj Fejsbuk stranici dobiće po paket Doncafé Pina Colada Ice i MIX&FUN čašu, ali i po dve karte za fantastičan film "Alisa iza ogledala"!

Za one koji nisu omali priliku da probaju Doncafé Pina Colada Ice, evo male priče o tome šta ste do sada propuštali, ali i šta vas očekuje u filmu koji obavezno morate pogledati!

UČINITE SVOJE LETO LEDENO DRUGAČIJIM

Doncafé donosi pravo rešenje za tople dane. Leto puno avanture i zabavnije nego ikad je pred nama zahvaljujući Doncafé Ice sa osvežavajućim ukusom Pina Colade! Sve što vam je potrebno za rashlađenje u trenutku su Doncafé Pina Colada Ice, hladno mleko i par kockica leda. Za sve ljubitelje kafe od sada će biti lako, jednostavno i zabavno da naprave svoj osvežavajući napitak od kafe.
Toliko toga je tu da nam podgreje vrele dane a Doncafé Pina Colada Ice će vaše leto učiniti ledeno drugačijim na nezaboravan način, bilo da se radi o trenucima predaha na poslu, slobodnom vremenu sa najdražima ili žurci sa prijateljima.
Kako bi uživanje za sve one koji su stalno u pokretu bilo potpuno, tu je i MIX&FUN čaša za poneti u četiri različite boje i praktična je za upotrebu. Uživaj i rashladi se!

U Diznijevoj „Alisi iza ogledala“, potpuno novoj, spektakularnoj avanturi u kojoj se pojavljuju nezaboravni likovi iz voljenih priča Luisa Kerola, Alisa se vraća u ćudljivi svet Podzemlje i putuje kroz vreme da bi spasila Ludog Šeširdžiju.

Film koji se ne propušta

„Alisa iza ogledala“ ponovo ujedinjuje ekipu iz svetskog hita koji je postao fenomen 2010, a koju čine: Džoni Dep, En Hatavej, Mia Vasikovska, Met Lukas i Helena Bonam Karter, a priključuju im se i novi likovi koje igraju Ris Ajfans i Saša Baron Koen. Takođe, vraćaju se i Alen Rikman, Stiven Fraj, Majkl Šin, Timoti Spal, Barbara Vindzor, Pol Vajthaus i Met Vogel.

Godinama su producenti “Alise u Zemlji čuda” pričali o nastavku, i jedno su sigurno znali: film neće biti potpuna adaptacija Kerolove druge knjige. “Knjiga ‘Iza ogledala’ je gomila nasumičnih i bizarnih epizoda iz Kerolovog života koje nisu povezane,” kaže producentkinja Suzan Tod.

- Pričali smo o tome šta bi tematski bilo zanimljivo i koju poruku želimo da priča prenese, ali prosto još uvek nismo bili došli do toga.

Linda Vulverton je radila na scenariju za nastavak Alise i uskoro je predala inteligentan scenario koji je nastavio avanture Kerolovih živahnih likova koje je ispunila maštom i osećanjima. Suzan Tod objašnjava:

- Linda je napisala novu priču ispričanu kroz prizmu knjige o likovima i onome šta im se desilo od poslednjeg puta kad smo ih videli, kao i šta im se desilo u prošlosti, i svima se dopala.

Dugogodišnji fan Kerolovog rada, Džoni Dep je bio zadovoljan kad je video s koliko poštovanja je Vulvertonova pristupila materijalu.

- Redigovanje Luisa Kerola je gotovo nemoguće - kaže Dep - Morate mu pristupiti iz drugog ugla, ali ostati usredsređeni na izvor, što je Linda izvela genijalno...

Tri naša čitaoca ili čitateljke, koji budu ostavili najzanimljiviji komentar ispod posta na našoj Fejsbuk stranici dobiće po paket Doncafé Pina Colada Ice i MIX&FUN čašu, ali i po dve karte za fantastičan film "Alisa iza ogledala"!

Komentari (0)

Loading
Promo Promo
Tagovi: nagradna igra