Sergej Trifunović i Nikola Đuričko kao junaci novog "Ledenog doba"

Sergej Trifunović i Nikola Đuričko kao junaci novog "Ledenog doba"

Autor: | 06/06/2016

0


Ovog leta u bioskope stiže novo poglavlje poznate animirane franšize - "Ledeno doba: Veliki udar", a poznati srpski glumci Nikola Đuričko, Sergej Trifunović i Srđan Miletić učestvuju u sinhronizaciji.

Studio "20th Century Fox" je i ovog puta poverio uloge glumcima koji su se već odlično pokazali u prethodnim delovima filmskog serijala "Ledeno doba".

Glas glavnom junaku, mamutu Meniju, pozajmio je Nikola Đuričko, omiljenog lenjivca Sida igra Srđan Miletić, Voja Brajović je ponovo tigar Dijego, a Isidora Minić sihronizuje mamuta Eli.

Novom liku, hrabrom i opasnom dinosaurusu Gevinu, glas je pozajmio Sergej Trifunović, Maša Dakić je oživela ćerku mamuta Menija i Eli - Breskvicu, a Duda Stojanović tumači lik Sidove babe.

U dobroj atmosferi studija "Mobi" glumci su se zabavljali glumeći poznate animirane likove. Rediteljka sinhronizacije animiranog filma "Ledeno doba: Veliki udar" je Iva Milošević.

U petom delu franšize poznati junaci bore se da spreče smak sveta koji će nastupiti zbog asteroida. Čitavu seriju nesrećnih događaja, kao i uvek, pokreće veverica Skret.

Tokom epske potrage za odbeglim žirom Skreta će katapultirati u svemir, gde će uslediti niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta.

Kako bi se spasli od katastrofe koja im preti, Meni, Sid i Dijego, moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to u egzotične zemlje u kojima upoznaju mnoštvo novih likova.

Bioskopska publika će od 14. jula biti u prilici da širom Srbije uživa u novim avanturama simpatičnih junaka.

Ledeno doba: Veliki udar biće prikazan u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji, kao i u dva-de i tri-de formatima.

Komentari (0)

Loading
Bojan promo