Vladimir Stanojević: Ne vraćam se u Srbiju

Vladimir Stanojević: Ne vraćam se u Srbiju

Autor: | 05/06/2016

0

Treći osnovni sud pre dva dana raspisao je poternicu za voditeljem Vladimirom Stanojevićem, jer se nije pojavio na završnom ročištu u slučaju koji se vodi protiv njega, a u kojem ga je bivša verenica Ana Marija Žujović optužila da ju je brutalno tukao.

Stanojević iz Njujorka poručuje za "Alo" da je došlo do nesporazuma i da će njegov advokat tražiti skidanje sa poternice. Voditelj već nekoliko meseci živi i radi u Nevadi, gde će ostati do juna sledeće godine, ukoliko sud ne odluči drugačije.

Nisam prijavio promenu adrese stanovanja sudu i zbog toga mi nije uručen poziv, ali to će sve biti regulisano u ponedeljak. Na suđenju je bio moj advokat i objasnio je da se nalazim u Americi i da ću sutra prijaviti novo prebivalište, tako da niko nema potrebe da brine, jer ću biti skinut sa poternice - tvrdi Stanojević, kojem ne pada na pamet da se vraća u Srbiju ukoliko ne bude morao.

- Za sada sam ovde, započeo sam razne poslove i stvarno mi je lepo. Prija mi promena. Ne verujem da ću se vraćati u Srbiju. Doći ću da vidim majku i sestru, ali kada će to biti, ne znam - otkriva Stanojević.

Na pitanje kako je uopšte uspeo da izađe iz zemlje kada se nije okončao proces u kojem je on tužena strana, voditelj kaže:

- Ja sam izjavu policiji dao, presuda nije doneta, dotična je davala lažne iskaze… Da sam imao zabranu i da ne mogu da izađem iz zemlje, ja bih bio priveden još na aerodromu. Ne bi me pustili da otputujem u Ameriku - objašnjava Stanojević i dodaje da mu nedostaje Beograd kada je u pitanju noćni provod.

- Prestonica Srbije je broj jedan kada je noćni život u pitanju. Nema grada koji ima provod, klubove i vesele ljude kao što to ima Beograd. Imam tu puno dragih ljudi, ali je došlo vreme za promene, a Amerikom sam jako zadovoljan - objasnio je voditelj kojeg očigledno ne brine to što se našao na poternici.

Sa druge strane, fitnes-instruktorka Ana Marija Žujović kaže da je šokirana Vladimirovim postupkom.

Poternica je podignuta i to je sve što mogu da vam kažem. Nadam se da će se taj slučaj uskoro rešiti - bilo je sve što je Ana Marija želela da kaže, a tvrdnje Stanojevića da će biti skinut sa poternice ona nije želela da komentariše:

- Ne mogu ništa da kažem dok ne bude završeno suđenje.

Podsećanja radi, u februaru 2015. godine voditelj je, prema tvrdnjama Ana Marije, upao u njen stan iza ponoći i nakon verbalne rasprave, udario je, zbog čega je ujutru ustala sa podlivom ispod oka. Prema poslednjim saznanjima, voditelja očekuje zatvor od 8 meseci.

Komentari (0)

Loading
, Foto:arhiva Hello hellomagazin