"Hurem" staje na ludi kamen

"Hurem" staje na ludi kamen

Autor: | 04/06/2016

0

Prošle su tri godine otkako je jedna od najvoljenijih zvezda turskih serija, Merjem Uzerli, rekla zbogom roli koja joj je donela slavu preko noći. "Sulejman Veličanstveni" i vragolasta Hurem neizbrisiv su deo njene biografije, ali ovih dana Uzerlijeva dokazuje da je konačno pobedila lošu karmu koja je prati od 2013.

Uprkos neslavnom povratku na mali ekran melodramom "Kraljica noći", a vođena izrekom "prvi mačići u vodu se bacaju", ona je nedavno zablistala na crvenom tepihu u Kanu, gde je u okviru prestižnog festivala promovisala novi film "Rane moje majke" i prepoznatljivim osmehom poručila da je zadovoljna i spremna za nove pobede.

- Voljena žena je srećna žena - kratko je prokomentarisala Merjem trenutni životni status. I to samo nekoliko dana nakon što je otac njene ćerkice Lare, i bivši verenik Džan Ateš, u tabloidima predstavio novu devojku. Da ne žali za bivšim ubrzo je postalo jasno, jer su na njenom "Instagramu" i "Fejsbuku" osvanule slike nove joj ljubavi - atraktivog biznismena Alpa Ožkana, sa kojim trenutno uživa u Berlinu. Međutim, ono što sve više uzbunjuje žutu štampu jesu govorkanja da se zaljubljeni golupčići spremaju na sledeći veliki korak u njihovom zajedničkom životu, te da bi Uzerlijeva mogla uskoro da stane na ludi kamen.

- Veoma su srećni. Upotpunjuju jedno drugo na najlepši način i sve češće pričaju o braku. Zaljubljeni su, zašto se i ne bi venčali - poručila je novinarima glumičina bliska prijateljica, a ta nagađanja potvrdila je i Merjemina majka.

Poslednja u nizu promena u životu bivše Hurem je boja kose. Tako je sredinom maja "zapalila" društvene mreže fotografijom na kojoj je kao blondina pozdravila obožavaoce uz pitanje: "Plavooka plavuša. Da ili ne?" Srećna i nasmejana, čini se da je Merjem Uzerli najzad zalečila rane od brodoloma TV karijere.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages/instagram
Tagovi: Merjem Uzerli