Evo zbog čega se Selma Hajek pretvarala da ima ljubavnika

Evo zbog čega se Selma Hajek pretvarala da ima ljubavnika

Autor: | 04/06/2016

0


Selma Hajek je priznala da je zbog velike ljubavi prema životinjama radila razne stvari, od kojih su mnoge veoma otkačene, kao kad se pretvarala pred suprugom da ga vara.

Ona je u emisiji "The Graham Norton Show" ispričala da veoma rado prihvata napuštene životinje, i da to ponekad ume da iznervira njenog muža Fransoa Anri Pinoa.

Zato je, kada je odlučila da pomogne još jednom napuštenom psu, pronašla originalan i pomalo uvrnut način na koji će to saopštiti svom suprugu.

- Obećala sam mu da ću prestati kada smo imali 10 pasa, 5 papagaja, alpaku, konje, mačke i, inače, jedna od njih nema rep, a druga nogu. Ipak, napuštene životinje nekako uvek pronađu put do mene, što mi on ne veruje, ali je istina, tako da sam mu obećala da ih neću dovoditi više - ispričala je Selma.

Novog ljubimca nazvala je Očoa, po meksičkom fudbaleru Giljermu Očoi, a onda se setila svog obećanja.

- Onda mi je pala na pamet fenomenalna ideja, a to je da se pretvaram da imam aferu sa drugim muškarcem. Potom bih rekla "Ne, nemam. Udomila sam još jedno kuče" i njemu bi laknulo. Počela sam rečima: "Slušaj, osećam se užasno, ne znam kako ovo da ti kažem. Znam da se neće lepo završiti i stvarno sam nervozna. Imaj milosti prema meni. Budi strpljiv i pokaži razumevanje. Jednostavno, bila sam pod velikim stresom i jako sam umorna, a i usamljena ovde veoma dugo. Znaš da ljudi rade glupe stvari kada su u takvom stanju" - ispričala je glumica, ali joj on ipak nije poverovao.

- Rekao mi je "Ne, molim te nemoj da mi kažeš da si udomila još jedno kuče" -objasnila je Selma uz osmeh.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: selma hajek

Najnovije vesti