Razotkrivena najveća misterija "Prijatelja"

Razotkrivena najveća misterija "Prijatelja"

Autor: | 02/06/2016

0

Fanovi hit sitkoma pored standardne šestorke - Monike, Rejčel, Fibi, Rosa, Čendlera i Džoija, jednako obožavaju i sporedne likove koji su se pojavljivali u pojedinim epizodama "Prijatelja". I dok su Ganter i Dženis dobro poznati, i identitet glumaca koji su ih igrali nikad nije bio tajna, gledaoci su se godinama pitali ko je zapravo "ružni goli tip" (Ugly Naked Guy) iz serije.

Nakon istraživanja novinara "Hafington posta", koje je trajalo neverovatnih godinu dana, konačno je otkriveno ko je igrao odvratnog komšiju koji je živeo preko puta Monikinog stana. Radi se o glumcu Džonu Hogenu.

"Prijatelji" su često spominjali "ružnog golog tipa", i pričali o tome kako se šetka bez odeće po svom stanu, a on se na ekranima pojavio samo dva puta.

Prvu put to je bilo u trećoj sezoni, u kojoj "Prijatelji" misle da je on mrtav, pa reše da naprave ogroman štap kako bi ga bocnuli kroz prozor.

Drugi put se pojavio u petoj sezoni, kada se seli iz svog stana, a Ros pokušava da ga šarmira kako bi on postao novi stanar. Na kraju obojica završavaju goli, ležeći na kauču i jedući kolačiće. Oba puta njegovo lice tek delimično se može videti na ekranu, pa je njegov identitet bio tajna.

Njegovo ime nije navedeno među glumačkom postavom, a na sajtu IMDb navodi se da ga je igrao Majkl Hagerti, koji je u seriji igrao domara, gospodina Trigera, iako je ovaj glumac to demantovao.

Novinar "Hafington posta" upustio se u dugačko istraživanje da bi otkrio identitet glumca koji je igrao ružnog golog tipa, ali niko od producenata, reditelja i ostatka ekipe nije mogao da se seti o kome se radi. Setili su se samo da su za ovu ulogu angažovali statistu, pa nije postojao podatak o njegovom imenu. I na kraju je konačno otkriveno kako se on zove.

- Postoji samo jedan `ružni goli tip`, i to sam ja. Razlog zašto to nikada nisam javno priznao jeste taj što su filmski studio želeo da sve to bude tajnovito i da se svi pitaju ko sam ja - rekao je Džon Hogen i dodao:

- To je bio najbolji period mog života.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs facebook/FRIENDS (TV Show)

Pročitajte još