Uskoro premijera: Bane Mojićević priprema spot za pesmu "Dođi"

Uskoro premijera: Bane Mojićević priprema spot za pesmu "Dođi"

Autor: | 30/05/2016

0

Bane Mojićević s nestrpljenjem očekuje spot za novi singl "Dođi", koji je već osvojio srca publike.

Spot je u montaži i ovih dana će biti gotov. Jednostavan i čist, kako smo i želeli, bez suvišnih detalja koji bi skretali pažnju sa same pesme. Nadam se da će izazvati tu neku finu emociju koju sam ja imao kada smo ga snimali - rekao je Mojićević.

Podsetimo, spot je sniman u Beogradu, a pored Baneta u njemu se pojavljuje mlada glumica Jovana Milovanović. Jovana se proslavila kao klinka pod nadimkom "Šargarepica", a danas je studentkinja prve godine akademije u klasi Ivana Jeftovića, inače Banetovog drugara iz šou programa "Tvoje lice zvuči poznato".

Šargarepica je preslatka i divno se uklopila u našu ekipu - dodao je Bane i otkrio da će premijera spota najverovatnije biti u četvrtak na njegovom zvaničnom Jutjub kanalu.

Ostale su još neke finese i bićemo spremni da damo publici da sudi, a onda `juriš u nove pobede`. Već uveliko se priprema novi spot-singl, zanimljiva priča i prava optimistična pesma. Nekako baš u skladu sa letom koje nam konačno, i kalendarski, dolazi - završava Mojićević.

Komentari (0)

Loading
, Foto:arhiva hello hellomagazin

Pročitajte još