Džoni Dep je nasilnik? Amber Herd u modricama na sudu (foto)

Džoni Dep je nasilnik? Amber Herd u modricama na sudu (foto)

Autor: | 27/05/2016

0

Amber Herd je podnela je kao razlog za razvod braka i sudsku zabranu prilaska navela je nasilje u porodici.

Glumica se na sudu U Los Anđelesu pojavila sa modricama na licu za koje je krivac Džoni Dep, zbog čega je Amber prilikom pojavljivanja na sudu u pratnji advokata Samante Spektor podnela zahtev za razvod braka.

Amber je donela i fotografije na kojima se vide povrede uključujući i masnicu ispod oka. Džoni Dep navodno ju je udario mobilnim telefonom u lice, demolirao stan, a potom pobegao sa lica mesta kada je policija stigla, piše "Daily Mail".

Popularni holivudski glumac navodno joj je ponudio novac da ne izlazi u javnost sa ovim optužbama, ali Amber je odbila i u petak otišla sa advokatom na sud.

Glumica i njihovi bliski prijatelji tvrde da ovo nije bio jedini incident, već da su se ovakve stvari dešavale i ranije. Amber tvrdi da navodno ima i video na kome se jasno vidi kako Džoni postaje nasilan i tuče je.

Prema izjavi 30-godišnje glumice, Džoni ju je napao dok je razgovarala sa prijateljicom telefonom. Onu joj je oteo telefon iz ruke, a u tom trenutku Amber je rekla prijateljici da zove policiju. Kada su organi reda stigli u njihov stan, Džoni je otišao, tako da nisu mogli da uzmu njegovu izjavu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images