Evo šta kaže Ejmi Šumer onima koji su je nazvali debelom zbog fotografije u kupaćem

Evo šta kaže Ejmi Šumer onima koji su je nazvali debelom zbog fotografije u kupaćem

Autor: | 26/05/2016

0

Tek što se utišala priča oko njene reakcije na etiketu plus size žene, Ejmi Šumer opet se našla u centru burne rasprave koju je uzrokovala njena figura.

Nakon što su svetski mediji objavili nove fotografije američke glumice i komičarke u kupaćem kostimu, anonimni kritičari požurili su na društvene mreže kako bi komentarisali njen izgled.

Zlobnim komentarima nije bilo kraja pa su je tako i na njenom Instagram profilu nazivali "debelom", "gojaznom" i rekli joj da "se što pre učlani u teretanu".

- Dobro jutro trolovi! Nadam se da ćete danas u svojim životima pronaći zadovoljstvo u pravoj interakciji s ljudima, a ne samo u pisanju ružnih komentara strancima koje nikada niste upoznali i koji u vama bude nešto zbog čega se osećate bespomoćno i usamljeno.

Фотографија корисника @amyschumer дана 24. Мај 2016. у 10:44 PDT

- Ovo sam ja. Osećam se srećno. Izgledam snažno i zdravo - odgovorila im je Ejmi na svom Instagram profilu uz spomenutu fotografiju u kupaćem.

Sasvim očekivano izazvala je puno reakcija, ali ipak su prednjačile one pozitivne.

- Ti si duhovita, inteligentna, lepa i ono najvažnije – srećna u sopstvenoj koži. Hvala ti što si sjajan primer ženama. Kada se osećam loše, tvoja razmišljanja me razvedre i daju mi samopouzdanja. Volim te Ejmi - komentarisala je njena obožavateljka, prenosi zadovoljna.hr.

Thanks Annie Leibovitz and Bruce Handy and @kimmykuppkakes for my hairdo and @andrea_tiller for my makeup @deborahlippmann for nails and @carriebyalick for life

Фотографија корисника @amyschumer дана 25. Апр 2016. у 5:14 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash/instagram
Tagovi: ejmi šumer

Najnovije vesti