Supruga ga odala: Robi Vilijams nema pojma kako izgleda krastavac! (video)

Supruga ga odala: Robi Vilijams nema pojma kako izgleda krastavac! (video)

Autor: | 25/05/2016

0

Višestruko talentovani Robi Vilijams ima jednu veliku manu. Zapravo, verovatno ih ima više, ali za ovu priču važna nam je samo jedna.
On uopšte ne zna kako izgleda krastavac! Tako barem tvrdi njegova supruga Ajda Fild...

Ajda je gostovala u emisiji „Loose Women“ u kojoj je objasnila kako je saznala da njen suprug nema pojma kako izgleda krastavac u svom prirodnom obliku.

- Pre nekoliko dana izvadila sam krastavce iz frižidera i on me je upitao šta je to. Kada sam mu rekla da je to krastavac, opušteno mi je odgovorio: ’Nisam znao da tako izgleda, uvek sam ih jeo samo kao salatu’ - navela je ona.
Ajda je navela i svoje objašnjenje, tačnije opravdanje, za Robijevu neinformisanost. Ili možda bolje da kažemo neobrazovanost?

- Postoji određeni nivo u zaostalosti koji se dešava kada postanete zvezda u trenutku dok učite neke stvari o svetu oko sebe. Robi je imao samo 15 godina kada je postao zvezda, to je zaista malo - tvrdi Ajda.

- On je jeo krastavac samo kao gotovu salatu, uvek bi to neko drugi pripremio za njega. Mislim da nije imao pojma o tome kako oni izgledaju u prirodi - zaključila je ona.

Mi bismo dodali i to da je upoznavanje sa voćem i povrćem deo sistema obrazovanja i porodičnog vaspitanja kroz koji se prolazi znatno pre 15. godine, ali u redu...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: Robi Vilijams

Najnovije vesti