Boban Rajović razvalio zagrebačku Arenu! (foto)

Boban Rajović razvalio zagrebačku Arenu! (foto)

Autor: | 21/05/2016

0

Boban-Rajovi¦ç-09

Nakon manje od mesec dana, kad je usprkos zluradim skepticima rasprodao splitsku Spaladium Arenu, sinoć je osvojio puno veći zalogaj. U prepunoj zagrebačkoj Areni Boban Rajović je, kako SCANDAL! donosi, duže od tri sata pevao hit za hitom, a publika ga je vatreno pratila od početka pa do kraja istim žarom!

Boban-Rajovi¦ç-03

Na koncertu koji je sam Boban opisao kao krunu svoje karijere, pridružili su mu se i njegovi prijatelji koje je do samog početka koncerta držao u strogoj tajnosti jer, kako je i najavio, nije želio da netko i slučajno pomisli kako preko imena kolega puni Arene u regiji.

Boban-Rajovi¦ç-04
Dragana Mirković, Rasta, Duško Kuliš i Kristina Ivanović nisu skidali osmeh s lica videvši hiljade i hiljade mladih Zagrepčana kako skandiraju Bobanovo ime, a njihove izlaske na binu pozdravljaju i ispraćaju ovacijama.

Boban-Rajovi¦ç-14

- Tresem se. Eto, to vam mogu reći kad me pitate kako se osećam kad sam sišao s bine. Nije to strah, nije euforija: to je naprosto adrenalinski šok koji neću zaboraviti dok sam živ. Ovo je najsrećnije veče u mom životu. Zagrepčanke i Zagrepčani; hiljade i hiljade mladih ljudi, videli ste sami, generacija moje dece, pokazali su večeras kako svi zajedno možemo biti ujedinjeni u muzici i pozitivnoj energiji te stvoriti ovako vatrenu atmosferu. Hvala Zagrebe, ispunili ste mi srce najlepšim osećajima - ispričao je Boban za SCANDAL! ne mogavši da zadrži suze radosnice.

Boban-Rajovi¦ç-13

Silazeći s bine uz spektakularni vatromet nakon dugotrajnog bisa, odmah se našao u zagrljaju slavne kolegice Dragane Mirković koja ga je dočekala rečima:

- Bravo, kralju!

Boban-Rajovi¦ç-05

- Boban Rajović pokazao je večeras kako jedan čovjek može sam uspeti bez podrške klanova, kumova, medija i mnogobrojne mašinerije samo ako veruje u sebe, osvaja publiku pravom pesmom i sledi svoje snove. Tim više ovaj njegov trijumf je triput veći od ove pune arene i ja sam ponosna što me je pozvao da zajedno s njim uživam u ovom njegovom trijumfu. Za razliku od mnogih drugih, Boban ima upečatljivu energiju koja publiku obara s nogu, a ja sam uverena da je ovo zapravo tek početak velikih i grandioznih stvari koje će se uskoro događati u njegovoj karijeri - istakla je Dragana Mirković.

Boban-Rajovi¦ç-06
Nakon koncerta popularni pevač i njegovi gosti duže od dva sata strpljivo su se fotografisali sa svim obožavaocim, a i čekali na izlazak autima s parkinga Arene jer su ih okružili fanovi koji su im poklanjalai čokolade, plišane igračke i poklone koji su sami pravili!

Boban-Rajovi¦ç-13 Boban-Rajovi¦ç-12 Boban-Rajovi¦ç-11 Boban-Rajovi¦ç-10 Boban-Rajovi¦ç-08 Boban-Rajovi¦ç-07

Boban-Rajovi¦ç-02

Komentari (0)

Loading
, Foto:Scandal hellomagazin

Najnovije vesti