Zašto Kim Kardašijan i Blek Čajna ne razgovaraju?

Zašto Kim Kardašijan i Blek Čajna ne razgovaraju?

Autor: | 20/05/2016

0

Kim Karadašijan je najzad progovorila o trouglu u kome su Blek Čajna, Kajli Džener i reper Tajga. U klipu nove epizode "Keeping Up with the Kardashians" Kim priča o telefonskom razgovoru s bratom Robom koji je trenutno veren i očekuje dete sa bivšom Tajginom devojkom - Blek Čajnom.

Kako bi shvatili koliko je čitava situacija dodatno zapetljana, Kim i Blek Čajna su pre bile super prijateljice i to pre nego je Tajga raskinuo s Čajnom kako bi bio u vezi sa tad 17-godišnjom Kajli Džener.

Kim sestrama Kortni i Kloe prepričava čudan razgovor s Robom koji je pokušao da joj da Čajnu na telefon kako bi pričala sa njom. Pretpostavljamo da bivše prijateljice ne pričaju posle cele Kajli/Tajg situacije.

Kim je priznala sestrama da se zaledila kad je čula glas svoje nekadašnje prijateljice.

- Razumem da je to što Kajli izlazi s Tajgom slomilo Čajnino srce - Kim je rekla.

- Razumem je u toj situaciji. Da li je meni bilo neprijatno što Kajli i Tajga izlaze? Apsolutno. Zato što je Čajna bila moja prijateljica, ali nisam imala izbora nego da zauzemem sestrinu stranu - to mi je sestra.

S obzirom na to da će Čajna uskoro postati Angela Kardašijan, verujemo da će se odnos njih dve rešiti do kraja sezone. I na njihovu sreću, Kajli i Tajga su nedavno raskinuli, što znači da je kamen spoticanja između njih nestao.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti