U 2016. Orbit daruje osmeh

U 2016. Orbit daruje osmeh

Autor: | 20/05/2016

0


Uspešna akcija kompanije Wrigley, ŽVAĆI JER TO PROMENU ZNAČI, odigravala se od maja do decembra 2015. godine. Tokom akcije odvajan je deo prihoda od prodaje Orbit žvakaćih guma, a sve u cilju prevencije očuvanja zdravih zuba kod mališana.

Ključni rezultat akcije tokom koje je izdvojeno čak 15.602.904,00 RSD je edukacija mališana, a prikupljenim sredstvima je doniran savremeni skener glave za Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.

Sa željom da što veći broj stekne značajno znanje o zdravom osmehu, kompanija Wrigley će i u 2016. godini brinuti o oralnom zdravlju dece.

Akcija ove godine nosi naziv ORBIT POKLANJA OSMEH i počinje u maju, a trajaće sve do decembra.

Prilikom realizacije akcije, Wrigley će ponovo organizovati Orbit putujući karavan i deca će imati priliku da pogledaju edukativnu pozorišnu predstavu, da uče o oralnoj higijeni, da se fotografišu sa maskotom iznenađenja i zabavnim rekvizitima, a obezbeđeni su i Orbit poklon paketi.

Orbit putujući karavan je sjajno prihvaćen kako od strane roditelja, tako i od strane mališana, pa su stomatolog, pozorišna trupa i Orbit promo – tim imali veliki uticaj na širenje svesti o značaju održavanja oralne higijene od najranijeg perioda života.

Pitali smo decu i roditelje kako im se dopala na akcija:

- Klinci su divni. Jako im se dopala pozorišna predstava i imali su mnogo zanimljivih pitanja u vezi sa značajem redovnog pranja zuba - Stefan (34)

- Moj sin nije voleo da pere zube, ali je nakon akcije ŽVAĆI JER TO PROMENU ZNAČI potpuno promenio mišljenje. Jedva čeka da ih pere, a svako veče pre spavanja mi pokazuje kako se to pravilno radi - Bojana (31)

- Moj zubar je baš strava i ne bojim ga se više. Zabavno je prati zube - Ana (5)

Kompanija Wrigley će i ove godine nastaviti da kroz akciju ORBIT DARUJE OSMEH značajno unapređuje zdravlje zuba najmlađih.

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin
Tagovi: orbit