Deca poznatih su ipak samo deca: Anastasija Ražnatović u "raljama" društvenih mreža

Deca poznatih su ipak samo deca: Anastasija Ražnatović u "raljama" društvenih mreža

Autor: | 19/05/2016

0
Foto: Instagram

Kćerka najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, proslaviće svoj 18. rođendan 25. maja u hotelu “Hajat”. U toku su pripreme za glamuroznu proslavu, koja je ovih dana postala glavna tema na društvenim mrežama.

Naime, na Fejsbuku se pojavila grupa  “Kupovina poklona za Anastasijino punoletstvo”, koja u ovom trenutku okuplja više od 180.000 korisnika popularne društvene mreže.

U ovoj grupi korisnici Fejsbuka daju najrazličitije predloge poklona za Anastasijin jubilej, a sa dešavanjima na Internetu upoznata je i njena majka Ceca.

– Nažalost, živimo u vremenu društvenih mreža. Oni skidaju njihove slike i objavljuju. Postoje deca koja rade mnogo gore stvari pa, eto, nemaju sreće da budu u žiži interesovanja. Njihova krivica je samo to što sam im ja majka, da im nisam majka verovatno niko ne bi znao da postoje – izjavila je Ceca u jednoj emisiji.

Svi su željno iščekivali da čuju šta Anastasija misli o ovoj Fejsbuk šali koja je otišla predaleko, pa je naslednica folk dive odlučila da se izjasni o tome da li je nervira to što je proslava njenog punoletstva postala tema broj jedan u čitavom regionu.

– Ni najmanje! Ljudi se smeju, zabavljaju, meni je čak drago. Ako je njima lepo i meni je! Ima naravno i neumesnih šala i komentara koji zaista nisu na mestu, pogotovo jer se radi o 18. rođendanu, ali bože moj, to ne znači da ću se sada zatvoriti u sobu i plakati, jer se neko trudi da me povredi – istakla je Ražnatovićeva.

Lepa Cecina kćerka smatra da za sve treba da postoje određene granice, pa tako i kada je reč o šalama. Iako je Anastasija osoba vedrog duha koja voli da se šali, u čitavoj ovoj priči su joj zasmetale određene stvari.

– Umem da prihvatim šalu na svoj račun, sve dok postoje neke granice. Smatram da nije u redu da se uključuju vulgarni komentari, osude i pominjanje mog oca u negativnom kontekstu. To nije ljudski, jer moj tata nije živ i nebitno da li sam ja u pitanju ili neka druga osoba, ružno je. Ali dobro, svako ima pravo da radi šta god hoće, ja tu ne mogu ništa. Ako ih to zadovoljava i ispunjava na bilo koji način, samo napred – izjavila je Cecina miljenica, prenosi Pink.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/Hello/Arhiva