Tata demantuje pomirenje: Mina sprema papire za razvod!

Tata demantuje pomirenje: Mina sprema papire za razvod!

Autor: | 18/05/2016

0

Mina-Lazarevic_hello_02

Glumica Mina Lazarević i baletan Goran Stanić izgleda da su pronašli zajednički jezik i to zbog dobrobiti dece.

Iako su pojedini mediji spekulisali da je došlo do pomirenja i da je Mina oprostila Goranu nasilje koje je od njega trpela, glumičin otac Ljubiša Lazarević tvrdi da do pomirenja neće doći, kao i da Mina priprema papire za razvod braka.

Naime, Ljubiša je bio veoma zbunjen kada je saznao da je njegova ćerka sedela sa Goranom u restoranu, gde su ih uslikali, pre svega zbog toga što on nosi nanogicu, potom zato što tvrdi da oni ne komuniciraju.

- Ne znam zbog čega je Mina sedela sa njim. On nosi nanogicu zbog onoga što je uradio kako ne bi mogao da priđe našem domu. Mina mi nije rekla da je sedela sa njim, ali znam da redovno vodi decu kod njega, uglavnom vikendom. Zbunili ste me sad. Pitaću je zbog čega je sedela sa njim, ali znam da nije zbog pomirenja. Oni danima ne komuniciraju, mora da je postojao neki povod zbog kojeg je bila sa njim u restoranu. Možda je bio neki rođendan u pitanju ili tako nešto - rekao je Ljubiša i dodao:

- Ja ne želim da govorim o detaljima, jer zbog toga moje dete ispašta, ali Mina uveliko priprema papire za razvod i nakon svega što se dogodilo, sigurno neće odustati od toga - objasnio je Ljubiša.


Mina Lazarević prijavila je još aktuelnog supruga, baletana Gorana Stanića, zbog nasilja u porodici u avgustu prošle godine.

Mina je te kobne večeri otišla u policiju i rekla da strahuje za sopstveni život, kao i za život svoje dece, nakon čega nije smela da se vrati kući, te je otišla kod svoje kume u Novi Beograd. Zbog nasilja i pucanja iz vatrenog oružja Goran je osuđen na 11 meseci kućnog pritvora. Goran se nakon skandala odselio iz kuće Lazarevića i otišao kod svoje majke, gde i dalje boravi.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Arhiva Hello! hellomagazin

Najnovije vesti