Plavi Orkestar otišao na kraj sveta! (video)

Plavi Orkestar otišao na kraj sveta! (video)

Autor: | 18/05/2016

0


Plavi Orkestar se trenutno nalazi na drugom kraju sveta - u Australiji, gde izuzetno uspešnu turneju završava koncertima 20. maja u "Metro Theatre" u Sidneju i 21. maja u "The Gov" u Adelejdu.

Prva australijska turneja u karijeri benda proteklih dana protutnjala je kroz rasprodane prestižne klubove u Pertu, Melburnu i Brisbejnu - Plavci su 14. maja u klubu "Max Watts" u Melburnu publiku počastili sa dvočasovnim nastupom sa akcentom na starim hitovima, a posle dva bisa frontmen Saša Lošić-Loša i momci su se vratili bez instrumenata da sa publikom do kraja zajedno otpevaju "Odlazim"!

Prema pokazanom Plavci sviraju u životnoj formi, a ako je suditi po pokazanom u Pertu, Melburnu i Brisbejnu, publiku u Sidneju i Adelejdu očekuje spektakl Plavog Orkestra!


Plavom Orkestru na turneji gostuje S.A.R.S., sa kojima su prijatelji od samih početaka beogradskog benda. Saradnja sa S.A.R.S.-om je počela još 2010. godine na velikom koncertu u Beogradskoj areni, te kroz niz drugih kocerata u regionu, a sada i u Australiji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Nikolino Filipović