Tonči Huljić: Muzička scena je bedna

Tonči Huljić: Muzička scena je bedna

Autor: | 14/05/2016

0

Tonči Huljić žestoko je kritikovao današnju muzičku scenu i nazvao je "bednom", ali i priznao da je tome i sam doprineo pišući pesme "sa pola mozga".

On je prokomentarisao da više trenutnu situaciju na estradi gostujući u emisiji na Radiju Dalmacija.

- Ovo što se danas ovde sluša, ja sam to počeo prvi da radim pre 10 godina, čak bih se usudio da kažem da je Rozga bila rodonačelnik tih stvari. Danas će ona prva izaći iz toga zato što je ovo što se danas radi bedno, to je ispod svakog kriterijuma - rekao je Huljić.

- Moj izbor je da mi se to više ne radi. Drugi te pesme prave zato što ne znaju ništa bolje, a ja kad moram da pišem te pesme, ja moram da isključim 50 odsto svoje inteligencije, a moram i dalje da budem kreativan. Znači ne da mi se isključiti 50 odsto mozga, želim da radim s mozgom i sa dušom i zato evo, polako radim druge stvari i drago mi je što ljudi to prepoznaju. Ovde kod nas stalno ili arlauču, mašu zastavama ovim, onim, prošlim, sadašnjim, pa to pokazuju amo, busaj se u prsa, a sa druge strane imaš turbo folk i negde između te dve krajnosti se zapravo odvija onaj pravi život.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Boško Karanović
Tagovi: tonči huljić

Najnovije vesti