Evo šta svetski mediji zameraju Sanji Vučić

Evo šta svetski mediji zameraju Sanji Vučić

Autor: | 14/05/2016

0

 

Dok željno iščekujete finale Evrovizije i nastup naše Sanje Vučić pročitajte šta evropski mediji predviđaju našoj predstavnici.

Najviše negativnih komentara stiglo je na račun toalete koju je izabrala za nastup, o čemu se pisalo i na Tviteru. Tako britanski "Mirror" piše da je Sanjin nastup bio previše "gotik", dok je britanski "Telegraf" imao nešto oštrije reči za našu predstavnicu, ali i za ostale takmičare koji su nastupali u crnom.

- Promenite garderobu! Ovo bi trebalo da bude veseo šou. Skoro svi učesnici nose crno. Crna odela, crna koća, dugački crni šatori… Ovo je kao sahrana muzike - piše ovaj list.
Ipak, bilo je i onih koji su u fokus stavili Sanjim fenomenalan glas.

- Ovakvu pesmu Evrovizija obožava - smela je, dramatična, a Sanji ćemo oprostiti sitne greške jer nema sumnje da sjajno peva. Srbija je ozbiljan kandidat za visok plasman i drago nam je što su prošli u finale - piše "Metro".

Najčitaniji švedski portal "Aftonbladet" za Sanju kaže da ume da bude previše dramatična na sceni, ali i da je sve bolja iz nastupa u nastup, kao i da ima jedan od najsigurnijih vokala na Evrosongu.

Portal "Digital Spy" kaže da ne treba da strahujemo u finalu.

- Srbija je izabrala tradicionalnu moćnu baladu. Poznato je da Evrovizija voli dive sa moćnim glasom, pa ne očekujte da će Srbija u finalu završiti bez poena

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo