Sandra Meljničenko: Tri dana za pamćenje

Sandra Meljničenko: Tri dana za pamćenje

Autor: | 05/05/2016

0


U čast proslave trideset devetog rođendana, najbogatija Srpkinja Aleksandra Meljničenko organizovala je višednevnu zabavu, koju će ona i odabrane zvanice dugo pamtiti. Poznata po tome da svake godine menja destinaciju na kojoj ulazi u novu godinu života, supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka ovoga puta odabrala je zapadnu obalu Sjedinjenih Američkih Država.

Višednevno slavlje započelo je u Malibuu, u prestižnom restoranu „Nobu“, gde je upriličen svečani ručak. Na prostranoj terasi, sa koje se pruža spektakularni pogled na Pacifik, Sandra je uživala sa suprugom i odabranim društvom, zagrevajući se za nastavak slavlja koje joj je u večernjim satima organizovao njen prijatelj Erik Bjuterbou.

Čuveni dizjaner cvetnih aranžmana, sa kojim sarađuju svetske zvezde, kao i najluksuzniji lanci hotela, poput „Four Seasons“, u svojoj galeriji u Los Anđelesu svojoj miljenici priredio je kabaretsku rođendansku atmosferu. Ceo ambijent odisao je glamurom. Raskošno postavljene stolove, sa kristalnim čašama, porcelanskim tanjirima i najfinijim escajgom, krasile su i crne sveće i buketi božura crvenih nijansi, dok je plafon bio prekriven nebrojenim crvenim balonima.


Za centralnim stolom sedela je dobro raspoložena slavljenica u društvu sa suprugom Andrejom i brojnim poznatim prijateljima, među kojima i Eva Kavali, supruga modnog kreatora Roberta Kavalija, sa kojom je bivša „modelsica“ veoma bliska.

Nisu izostali ni holivudske zvezde Demi Mur i Dejvid Foster, čuveni dizajner Mohamed Hadid, poznat kao otac supermodela Điđi Hadid, Kira Fejmen, supruga jednog od vlasnika onlajn šopa „Ocado“, Veronika Hilbruner, urednica nemačkog izdanja „Harpers Bazaar“, britanska dizajnerka Karolina Stenbjuri, kao i poznati srpski stilista Peđa Govedarica, jedan od malobrojnih ljudi iz Sandrine domovine sa kojim je ostala u kontaktu, koji već duže živi i radi u okviru modne industrije u Njujorku.


U odabranom društvu našao se još jedan modni znalac, Džerman Larkin, koji je bio najraspoloženiji da sa svojim pratiocima na „Instagramu“ podeli sjajnu rođendansku atmosferu. Zanimljivim fotografijama otkrio je da se posle večere proslava pretvorila u ludi kalifornijski provod.

I taman kada je izgledalo da slavlje ne može da bude uzbudljivije, Eva Kavali okupila je žensko društvo i narednog dana privatnim „džetom“ otišli su u Las Vegas. Veče su dočekale u luksuznom hotel-kazinu „Excalibur“, u kome su te večeri nastup imali sedmorica veličanstvenih, australijska trupa „Thunder from down under“. Atraktivni plesači priredili su damama nezaboravni šou.

Posle uzbudljivog provoda Sandra i njen suprug Andrej vratili su se u Moskvu, gde ih je s nestrpljenjem dočekala njihova četvorogodišnja kćerka Tara, koju drže što dalje od očiju javnosti i bliceva fotoaparata i kamera. Inače, poznati supružnicu su prošlog septembra proslavili deceniju bračnog života.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Privatna arhiva

Pročitajte još