Marko Jarić je ponovo singl: Veza sa Tijanom je bila osuđena na propast

Marko Jarić je ponovo singl: Veza sa Tijanom je bila osuđena na propast

Autor: | 04/05/2016

0

Bivši košarkaš Marko Jarić prekinuo je romansu sa srpskom kreatorkom Tijanom Krstić.

Nnakon brojnih ljubavnih nesporazuma i posle samo četiri meseca veze, njih dvoje se odlučili da stave tačku, uz dogovor da ostanu prijatelji, saznaje Alo.rs

- Poslednjih nekoliko nedelja, njih dvoje su stalno svađali i svaki razgovor se svodio na prebacivanje raznih stvari uz raspravu ko je kriv. Kako je vreme odmicalo, a oni nisu uspeli da prevaziđu nesuglasice, odlučili su da se rastanu. Zapravo, Marko je doneo konačnu odluku i saopštio ju je Tijani u poslednjem razgovoru. Ono što je njima najviše pravilo problem jeste to što je njihova veza funkcionisala na daljinu.

Zbog poslovnih obaveza, Tijana nije mogla da ide kod Marka, pa je tako samo na početku veze uspevala da mu odlazi u posetu. Nakon toga videli su se još jednom, kada je košarkaš bio u Beogradu. Tijana je planirala da za praznike ode kod njega, ali je u poslednjem času otkazala let jer je između njih došlo do sukoba, pa se tako umesto u Majami zaputila u Grčku, gde je bila nekoliko dana u društvu drugarica - objašnjava za „Alo!“ izvor blizak paru i dodaje da je ta veza od početka bila osuđena na propast.

- Marko veži za nekog ko ne voli da se njegov privatni život eksponira u javnosti, pa je bio veoma ljut kada je u medijima video da je objavljena vest o njihovoj vezi. Odmah je posumnjao da je Tijana to ispričala, zbog čega je nastala prva svađa. Za razliku od njega, kreatorka je opuštena i ne mari mnogo šta će mediji da pišu o njoj. S druge strane, Marko više brine jer ne želi da njegove ćerke, koje ima iz braka sa Adrijanom Limom, saznaju za tatine avanture - završava izvor.

Podsećanja radi, Tijana je za „Alo!“ prvi put govorila o odnosu sa Jarićem i tome da tokom borkavka u Majamiju nije stigla da upozna njegove ćerke Sijenu i Valentinu.

- Bili smo na žurkama i uživali smo u odličnom provodu koji pruža taj grad, koji je pun zabave. Nisam stigla da upoznam njegove ćerke Valentinu i Sijenu, jer kada sam boravila u Majamiju, one tada nisu bile tamo - rekla je tada Krstićeva.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva/Instagram/tijanakrsticatelier