Sanja Vučić će, kažu kladionice, biti među prvih 10 na Evroviziji

Sanja Vučić će, kažu kladionice, biti među prvih 10 na Evroviziji

Autor: | 25/04/2016

0

Do ovogodišnjeg takmičenja za pesmu Evrovizije na kom će Srbiju predstavljati Sanja Vučić pesmom "Goodbye" ostalo je manje od mesec dana.

Novina će biti pravila glasanja, koja bi trebalo da donesu i neizvesniju završnicu. Tačnije, ime pobednika neće se znati sve do poslednjih minuta, za razliku od prethodnih godina kada je već nakon prvih bodovanja moglo da se pretpostavi ko će zauzeti vodeće pozicije.

Ovo znači i da će ljubiteljima klađenja biti teže da pogode ko će pobediti, ali pojedine kladionice već su dale svoje prognoze. Najniže kvote i najveće šanse za pobedu prema njima daju se Rusiji, a slede je Francuska, Australija i domaćin Švedska.

U top 10, ako je verovati ovim prognozama, trebalo bi da se plasiraju i Malta, Jermenija, Ukrajina, Letonija, Bugarska, ali i Srbija, koja je na kladionicama trenutno na desetom mestu.

Što se tiče država u regionu, Hrvatska je na 16. mestu, dok su Albanija, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Crna Gora pri dnu tabele.

Tretnutno najmanje šanse za pobedu ima Švajcarska, tvrde kladionice.

Prvo polufinalno veče održače se 10. maja, a Sanja će nastupiti dva dana kasnije, u drugom polufginalu. Veliko finale zakazano je za 14. maj.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević