Pamela Anderson će glumiti u najnovijem filmu "Čuvari plaže"

Pamela Anderson će glumiti u najnovijem filmu "Čuvari plaže"

Autor: | 23/04/2016

0

Pamela Anderson, jedna od zvezda koja je činila deo originalne postave "Čuvara plaže", pridružila se ekipi u snimanju filmske verzije najgledanije serije devedesetih.

Iako je u pet sezona, kao i u filmovima "Baywatch the Movie: Forbidden Paradise" i "Baywatch: Hawaiian Wedding", glumila CJ Parker, Pamela se ovoga puta neće pojaviti u ulozi koja ju je učinila najpoznatijom spasiteljkom na svetu.

Dvejn Džonson, koji u filmu tumači ulogu Miča Bjukenona, objavio je ovu vest na svom Instagram profilu.

- Zadovoljstvo je poželeti dobrodošlicu (predivnoj kao i uvek) Pameli Anderson u našu "Baywatch" ekipu. Ne bismo mogli da snimimo ovaj film bez tebe. Dobrodošla kući. Oduševljen sam što si se sjajno provela s nama - napisao je on.

Koja će uloga pripasti Pameli ostaje tajna, ali ono što se zna je da se pridružila sjajnoj ekipi glumaca koju pored Dvejna Džonsona čine Zek Efron, Aleksandra Dadario, Prijanka Čopra i manekenka Keli Rorbah. Upravo će Kelly preuzeti Pamelinu ulogu (kao i njen legendarni crveni kupaći kostim). Pored Pam, u filmu će se pojaviti i David Hasselhof.

Ovo su dobre vesti za producente filma budući da je u februaru Pamela izjavila da nije sigurna da li će se pojaviti u filmu.

- Nisam ih u potpunosti odbila, ali odbila sam ono što su mi ponudili.

Prikazivanje "Čuvara plaže" u SAD i Velikoj Britaniji započeće u maju 2017. godine.

A photo posted by therock (@therock) on Apr 21, 2016 at 8:10pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: pamela anderson