Filmske zvezde koji su izabrale "obične smrtnike"

Filmske zvezde koji su izabrale "obične smrtnike"

Autor: | 23/04/2016

0
Njihovi brakovi traju već godinama

Iako se čini kako postoji neko nepisano pravilo da poznate ličnosti izgovaraju sudbonosno “da” partnerima sličnim sebi, dakle isto toliko ili malo manje poznatima, neki su ipak rešili da oprobaju sreću sa običnim ljudima čije ime ne stoji na šetalištu Bulevara slavnih.

Možda se upravo u toj činjenici krije tajna ispunjenog privatnog života mnogih filmskih zvezda, čiji brakovi traju već godinama, bez trzavica i skandala. A to je za holivudske prilike – čitava večnost.

Oskarovac Nikolas Kejdž je svoju sadašnju suprugu Alis Kim upoznao u jednom japanskom restoranu u Los Anđelesu, a bila je i konobarica u noćnom klubu.

Nikolas i Alis Kejdž

Čuvenom glumcu, čije se ime dovodilo u vezu sa mnogim slavnim ženama, to očigledno nije nimalo smetalo. Venčali su se 2004. godine, još uvek su u skladnom braku, a imaju i decu.

Marša Kros i Tom Mahoni

“Očajna domaćica” Marša Kros upoznala je svog muža u – cvećari. Tog sudbonosnog dana 2004. godine Tom Mahoni je ostavio svoj broj telefona vlasniku cvećare, a on ga je prosledio glumici. U braku su od 2006. i imaju kćerke Idn i Savanu.

Robert de Niro i Grejs Hajtauer

Za Robertom de Nirom uzdisale su generacije žena širom sveta, ali on je 1997. godine izabrao Grejs Hajtauer. No, i pre nje je bio u dugom braku. Grejs je bila stjuardesa, pa su se, za divno čudo, upoznali u avionu. Njihov prvi sin Eliot rođen je 1998, godinu dana pre nego što su se rastali. Ali, pošto se nisu i zvanično razveli, obnovili su zavete 2004. godine i nešto kasnije dobili kćerku Helen uz pomoć surogat majke.

Riz Viterspun i Džim Tot

Riz Viterspun je svog sadašnjeg supruga upoznala na žurki, i to sasvim slučajno, jer je njegov pijani drug cele večeri spopadao simpatičnu glumicu. Riz i Džim Tot venčali su se 2011. godine, iako je ona izjavila da se posle razvoda od kolege Rajana Filipija više neće udavati.

Meril Strip i Don Gamer upoznali su se zahvaljujući njenom bratu Hariju koji se družio s njim.

Meril Strip i Tom Gamer

Pošto Don nekoliko dana nije bio u zemlji, Hari je zamolio Meril da mu pričuva stan dok se ne vrati. Međutim, sudbina je htela da Don stigne kući malo ranije.

Nije im dugo trebalo da se zaljube jedno u drugo. Zajedno su skoro četiri decenije, imaju četvoro dece i jedan od najstabilnijih brakova u Holivudu.

Za razliku od svog najboljeg druga Bena Afleka, Met Dejmon se nije zabavljao sa poznatim ženama.

Met Dejmon i Lusijana Barozo

Suprugu Lusijanu Barozo sreo je dok je radila kao konobarica u jednom restoranu u Majamiju. Na ludi kamen su stali 2005. godine i tokom harmoničnog braka dobili tri kćerke. Iako su pre nekoliko meseci tabloidi sve činili kako bi ih razveli, to se nije dogodilo.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić guliver/getty