Bane Mojićević: Sada sam siguran da smo napravili pravu stvar! (video)

Bane Mojićević: Sada sam siguran da smo napravili pravu stvar! (video)

Autor: | 23/04/2016

0

Prvi singl, "Dođi", kojim Bane Mojićević najavljuje novi album od pre nekoliko dana je u etru i beleži sve veći broj pregleda na društvenim mrežama a publika na njegovim koncertima već je izdvaja kao novog favorita.

- I pre nego što smo je zvanično objavili, mi smo na poslednjim svirkama onako nenajavljeno pevali refren tek da vidimo kako će publika da reaguje i zaista su je svi, na prvu, prihvatali tako da sam sada siguran da smo napravili pravu stvar. Njihov je sud jedini merodavan a za sada, komentari su odlični - kaze Bane zadovoljno i najavljuje snimanje spota za ovu numeru.

- Snimaćemo u Beogradu i trenutno smo u potrazi za savršenim mestom a kako ih je u našem gradu mnogo, na slatkim smo mukama. Lep prostor, čista i jasna slika i pesma u prvom planu, to je sve - kazao je on.

Pored promocije aktuelnog singla, brojnih svirki i privatnih obaveza, uskoro će ćerki Maši proslaviti prvi rođendan, Bane je nedavno stigao da se kao gost pojavi u emisiji "Najbolji orkestri Srbije" gde je "pojačao" momke iz benda "Akustik" sa kojima je, dodaje kroz smeh, mnoge zore dočekao.

- To su zaista odlični muzičari i divni ljudi, sjajno sviraju, prave super atmosferu i bilo mi je drago da im pomognem. Tim pre sto se sve zivo svira i peva pa nema lazi nego mikrofon u ruke i pokazi sta znas. Ja sam voleo da svratim i na one "Bitke bendova" koje su svojevremeno bile aktuelne na klupskoj sceni Beograda zato sto zaista imamo puno talentovanih, fenomenalnih muzičara koji ozbiljno "prže" - objašnjava Mojićević kome je uloga člana žirija u "Nekim novim klincima" jedna od najdražih.

- Klinci su čudo... Milina ih je gledati mada ih nije lako oceniti. Od nas se očekuje da budemo korektni, pošteni i pravični, a sa druge strane, ta deca su potpuno neodoljiva i nije im lako reći "ne". Ja se trudim da budem ispravan u svojim odlukama i komentarima i uvek mi je žao kada neko od njih nije na visini zadatka zato što im to, tako medenima, stvarno nije lako reći - kaže pevač, za Novosti.rs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još