Otkriven misteriozni zdravstveni problem Džoa Manganijela

Otkriven misteriozni zdravstveni problem Džoa Manganijela

Autor: | 19/04/2016

0

Pre nekoliko dana, jedan od najzgodnijih holivudskih muškaraca i suprug glumice Sofije Vergare, Džo Manganijelo, iznenada je odustao od snimanja serije "Six".

Ujedno, Džo je otkazao i dolazak na jedan humanitarni događaj.

Vest je iznenadila brojne obožavaoce, s obzirom da je pomenuti projekt već krenuo u produkciju, a 39-godišnji glumac je često u intervjuima isticao da se veoma raduje snimanju.

Radi se o akcionoj, vojnoj drami, koja prati bratstvo tima Navy SEAL Six, a zvezda serije "True Blood" trebalo je da igra njihovog zapovednika. Taj tim patrolira afričkim selima, čije stanovnike želi da zaštiti od nigerijske islamističke grupe Boko Haram.

Kako to obično biva u Holivudu, odmah su počele da kruže priče kako njegovo zdravstveno stanje nije baš najbolje, a nagađalo se da se radi o fizičkoj iscrpljenosti, ali i o Džoovom strahu od alkoholizma. Ipak, nova saznanja otkrila su da je problem ipak u nečem drugom.

Naime, glumac ima upalu slepog creva, zbog čega je završio i na operacionom stolu, a još prošlog vikenda je bio u bolnici.

Uz njega je i njegova supruga Sofija, za koju je Džo često isticao da ga je spasila iz pakla alkohola. Naime, Džo se 13 godina borio s tom zavisnošću.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images