Idea treću godinu zaredom ponosni sponzor Beogradskog maratona

Idea treću godinu zaredom ponosni sponzor Beogradskog maratona

Autor: | 19/04/2016

0

IDEA, kao kompanija koja podržava sve značajne manifestacije u prestonici i neguje sportske vrednosti, i ove godine kao i prethodnih, tradicionalno je podržala Beogradski maraton, 29. po redu pod sloganom "Možeš i ti". Pored podrške samoj manifestaciji, organizacije brojnih sadržaja, podele zdrave užine i vode, IDEA je, kao društveno odgovorna, i ove godine svojim primerom dala podršku ovom događaju.

Bogat sadržaj za sve učesnike

IDEA organizovala, za učesnike, besplatno zagrevanje uz trenere akademije Kočović, bogatu i zdravu užinu – jabuke, banane, čokoladne barove kao i Jana vodu. Za najmlađe je upriličila zabavu uz nastup Dečje filharmonije ispred IDEA objekta u Mekenzijevoj ulici, a sve one koji su stigli do cilja čekali su profesionalni treneri koji su učesnicima pomogli da opuste mišiće uz istezanje.

IDEA je sa velikim zadovoljstvom pružila podršku promociji odgovornog i humanog odnosa prema životinjama, učešćem u "Šetnji odgovornih vlasnika pasa", koja je organizovana u okviru "Trke zadovoljstva". U okviru ove akcije učesnike šetnje su na IDEA štandu, koji se nalazi na cilju/ Terazijama čekali poklon paketi hrane za pse, medalje za sve učesnike i Photo Booth za slikanje s ljubimcem, a u IDEA prodavnicama su mogli da se preuzmu prijavni formulari za učešće. Pored toga, svi zainteresovani su mogli da doniraju hranu za napuštene pse i mačke koju su predavali volonterima na startnoj poziciji "Šetnje odgovornih vlasnika".

Fizička aktivnost i zdrava ishrana su vrednosti na čiju važnost IDEA želi da ukaže. IDEA, takođe podržava manifestacije od značaja za grad, čime želi da pruži doprinos stvaranju bolje sredine za građane.

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin