Osvojite 3 Doncafé Brazil poklon seta i 3x2 karte za predstavu "Ožalošćena porodica"

Osvojite 3 Doncafé Brazil poklon seta i 3x2 karte za predstavu "Ožalošćena porodica"

Autor: | 14/04/2016

0

U susret predstojećim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru i vrhunskim dostignućima u sportu, Doncafé Brazil nam donosi najkvalitetniju Santos kafu sa brazilskih plantaža u okviru seta, koji sadrži 2 pakovanja kafe od 200 grama i atraktivno dizajniranu Brazil šolju na poklon. Sa početkom proleća Doncafe Brazil budi asocijacije na ovu uzbudljivu i najveću latinoameričku zemlju, koja je u celom svetu prepoznata po karnevalu, kapoeri, sambi, nestvarnim plažama i svakako po najkvalitetnijoj kafi na svetu. Kafa poreklom iz Brazila je naišla na ogroman broj ljubitelja kako širom sveta, tako i u Srbiji. U zrnu prave, najkvalitetnije Santos kafe sa brazilskih plantaža sadržane su sve radosti, energija, ritmičnost, pesma i strast ka životu koje brazilski narod nosi u sebi - baš takav je i Doncafé Brazil, autentičan i razlikuje se od ostalih. Sem toga, u novom setu Doncafé Brazil daruje Brazil šolju i pruža užitak u kafi koja nas svojim mirisom spaja sa zemljom domaćinom najvećeg sportskog takmičenja na planeti.

Smrću bogatog rođaka počinje kratkotrajni život, onaj život Nušićeve ožalošćene porodice kakvog odavno više nema. I, kao u pravom životu, ovi ljudi sanjaju.

U režiji Marka Manojlovića, Nušićeva komedija, u kojoj rodbina iščekuje otvaranje testamenta, postaje borba za snove i pravo na život. I ta borba je bespoštedna i sva su sredstva dozvoljena, a učesnici borbe nemaju šta da izgube osim snova o nasledstvu za koje su na trenutak poverovali da im pripada.

Prepoznatljivi likovi u bliskim nam mukama izazivaju smeh svojim sumanutim pokušajima da se domognu nečega što nije njihovo, uspostavljaju apsurdnu logiku dokazujući svoja prava na nasledstvo preminulog rođaka, istovremeno dokazujući sumnjive rodbinske veze.

Ukoliko želite da osvojite paket koji sadrži kafu i karte za pozorište, ostavite komentar ispod posta na našoj Fejsbuk stranici.

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin
Tagovi: Atelje 212