Svetlana Ceca Ražnatović: Od ovog albuma, Anastasija i Veljko kreiraju moj muzički pravac

Svetlana Ceca Ražnatović: Od ovog albuma, Anastasija i Veljko kreiraju moj muzički pravac

13/04/2016

0

Najveća muzička zvezda Ceca Ražnatović obradovaće svoje fanove sa 11 novih numera, a ove godine je rešila da izbor kompozicija prepusti Anastasiji i Veljku.

- Moram vam priznati da sam zadovoljna kako teku pripreme. Već uveliko sam u studiju i jedva čekam da svoju publiku obradujem novim pesmama. Iskrena da budem, nisam se baš puno ni pitala za neke pesme, već sam morala da slušam Anastasiju i Veljka - kroz osmeh nam priča Ceca, i otkriva da će njih dvoje pored kompozitora i tekstopisaca biti glavni krivci za novi album.

- Njih dvoje su prvi preslušali sve pesme i izjasnili se o svakoj ponaosob. Od ovog albuma, njih dvoje kreiraju moj muzički pravac. Priznajem da su nam se ukusi poklopili, a sve to pod dirigentskom palicom Marine Tucaković - otkrila je Ražnatovićeva za „Blic”, i obećala da će novi album biti pravo osveženje.

Inače, sve pesme su urađene prema Cecinom senzibilitetu, a sigurno je da će biti i autobiografskih.

Na albumu koji izlazi u junu radiće pevačicini dugogodišnji saradnici.

- Biće ukupno jedanaest pesama. Bilja Spasić je zajedno sa Husom uradila jednu, Bojan Vasić tri, Damir Handanović sedam pesama, a za sve tekstove je odgovorna Marina Tucaković.

Na novom CD-u ovoga puta neće raditi Aleksandar Milić Mili, koji je inače obeležio Cecinu karijeru još od prvog hita „Kad bi bio ranjen” koji je radio za nju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/M G Mirko Tabašević