Svetlana Ceca Ražnatović: Od ovog albuma, Anastasija i Veljko kreiraju moj muzički pravac

Svetlana Ceca Ražnatović: Od ovog albuma, Anastasija i Veljko kreiraju moj muzički pravac

Autor: | 13/04/2016

0

Najveća muzička zvezda Ceca Ražnatović obradovaće svoje fanove sa 11 novih numera, a ove godine je rešila da izbor kompozicija prepusti Anastasiji i Veljku.

- Moram vam priznati da sam zadovoljna kako teku pripreme. Već uveliko sam u studiju i jedva čekam da svoju publiku obradujem novim pesmama. Iskrena da budem, nisam se baš puno ni pitala za neke pesme, već sam morala da slušam Anastasiju i Veljka - kroz osmeh nam priča Ceca, i otkriva da će njih dvoje pored kompozitora i tekstopisaca biti glavni krivci za novi album.

- Njih dvoje su prvi preslušali sve pesme i izjasnili se o svakoj ponaosob. Od ovog albuma, njih dvoje kreiraju moj muzički pravac. Priznajem da su nam se ukusi poklopili, a sve to pod dirigentskom palicom Marine Tucaković - otkrila je Ražnatovićeva za „Blic”, i obećala da će novi album biti pravo osveženje.

Inače, sve pesme su urađene prema Cecinom senzibilitetu, a sigurno je da će biti i autobiografskih.

Na albumu koji izlazi u junu radiće pevačicini dugogodišnji saradnici.

- Biće ukupno jedanaest pesama. Bilja Spasić je zajedno sa Husom uradila jednu, Bojan Vasić tri, Damir Handanović sedam pesama, a za sve tekstove je odgovorna Marina Tucaković.

Na novom CD-u ovoga puta neće raditi Aleksandar Milić Mili, koji je inače obeležio Cecinu karijeru još od prvog hita „Kad bi bio ranjen” koji je radio za nju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još

Najnovije vesti