Sanja Vučić zaludela Amsterdam svojim glasom, šarmom i energijom (video)

Sanja Vučić zaludela Amsterdam svojim glasom, šarmom i energijom (video)

Autor: | 13/04/2016

0

Sanja Vučić, srpska predstavnica na ovogodišnjoj "Evroviziji", promoviše pesmu širom Evrope. Mlada i neosporno talentovana pevačica prihvatila je ozbiljno svoju ulogu, te je rešila da svoju državu predstavi u najboljem svetlu.

Naime, Sanja je trenutno na turneji kojom predstavlja pesmu „Goodbye“ širom Evrope. Vučićeva je već pobrala simpatije gde god da se pojavila, kako svojim izuzetnim glasom i pesmom, tako i šarmom i osmehom.

Nakon posete estonskoj prestonici Rigi, Sanja je zajedno sa još 25 evrovizijskih predstavnika bila i u Amsterdamu, gde se tradicionalno održva predevrovizijski festival.

Sanjin nastup bio je izuzetno zapažen i ispraćen ovacijama, a nazvali su ga jednim od najboljih nastupa uživo, sudeći po komentarima na društvenim mrežama.

Sanja je pozdravila holandsku publiku i bila veoma komunikativna u razgovoru sa voditeljima, te je naučila i kako da pozdravi fanove iz Amsterdama na holandskom.

Nakon Amsterdama, Sanja je otputovala u Izrael, a trenutno se nalazi u Tel Avivu, gde se takođe održava festival pred "Evrosong".

Vučićeva trenutno radi na tome da prikupi obožavaoce iz ove zemlje, a mi sa nestrpljenjem očekujemo njen nastup, za koji je, očito, više nego spremna, piše Alo.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević