Ruška Jakić: Ne dozvoljam da mi u život uđe neko ko će me učiniti nesrećnom

Ruška Jakić: Ne dozvoljam da mi u život uđe neko ko će me učiniti nesrećnom

Autor: | 13/04/2016

0

Ruška Jakić, autorka i voditeljka kultne emisije „Ljubav i moda“, iako uveliko gazi kroz osmu deceniju života, ona to čini sigurnim koracima i dignute glave, jer izgleda fenomenalno, a muškarci i dalje uzdišu za njom.

Mnogi je žele, ali još uvek nijednom nije pošlo za rukom da je osvoji, jer joj prilaze na pogrešan način.

- Nikad nije kasno da se ljubi strasno. Ja sam kao Džoan Kolins, ma koliko godina imala, život je preda mnom. Ja sebe nazivam tri puta srećno razvedenom, imam divnu ćerku, divnog unuka, imam divan svoj neki svet, ali imam i dosta udvarača. Moram da priznam da sam laka za održavanje, ali mi se ne sviđa način zavođenja današnjih muškaraca.

Takođe, ne sviđaju mi se muškarci koji nemaju mentalni sklop kao ja i pored kojih ne mogu da budem slobodna. Takav me sigurno neće imati. Ja sam žena koja se izborila za svoju slobodu, umem da je dam partneru, ali je očekujem zauzvrat - kaže Ruška i priznaje da se još nada novoj ljubavi:

- Mislim da mene negde čeka druga polovina, koju ću da sretnem možda pored kante za đubre, jer ja i kada idem da bacim smeće, stavim karmin. Možda čovek mog života baš tamo čuči - sa osmehom na licu poručuje voditeljka koja odoleva starenju.
Jakićeva nam je otkrila i recept mladolikog i svežeg izgleda u poznom životnom dobu.

- Sve ide iz glave, iz mentalnog sklopa. Meni je bitno da budem srećna, a ne da budem u pravu. Još govorim sebi svakog jutra dok se gledam u ogledalu „Dobro jutro, lutko“. I kao treće, a vrlo bitno, ne dozvoljam da mi u život uđe neko ko će me učiniti nesrećnom - otkrila je voditeljka za Alo.rs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Janko Petković/Hello
Tagovi: ruška jakić