Kakvi se kupaći kostimi nose ove sezone?

Kakvi se kupaći kostimi nose ove sezone?

Autor: | 13/04/2016

0

Iako je još uvek prerano za kupovinu kupaćih kostima, ne možemo da odolimo ponudi koja se već našla na policama poznatih brendova. Izbor je raznolik gotovo kao i svake godine, a ove godine  najviše pažnje privukli su  jednodelni modeli koji imaju tek prorez kao detalj.

Duboki V izrez ili potpuno otvorena leđa, odmah asociraju na topla letnja popodneva na vrućem pesku dok ispijamo osvežavajuća pića. Prednost jednodelnih kupaćih kostima je ta što mogu da funkcionišu i kao odevni komad i što se odlično kombinuju s letnjim, dugim suknjama ili kratkim pantalonicam. Osim jednodelnih tu su i zanimljivi retro modeli koji nas vraćaju u 50-te godine prošlog veka i zavodljivi pin-up stil, pa su idealni za žene koje imaju i žele da istaknu svoje obline. Za one koje ipak vole više da otkriju svoje telo tu je biki, koji je i ovog leta ukrašeni šarenim printovima i volanima.

Dolce&Gabbana uvek neguje ženstvenost u svojim krojevima, a kupaći kostimi Lise Marije Fernandes neodoljivi su na prvi pogled zbog maštovitih printova i detalja. Omiljeni high street brendovi takođe prate estetiku jednodelnih kupaćih kostima, a Zara je pripremila nekoliko odličnih modela koje možete da nabavite odmah.

Pogledajte galeriju:

Acne, Missoni, H&M
Solid and Stripes, Zara, Lisa Marie Fernandez
Marysia, Mara Hoffman, Eres
Proenza Schouler, Leni Nyemer, Dolce & Gabbana

Komentari (0)

Loading
, Foto:instagram/lisamariefernandez/promo hellomagazin