Nenad i Mina Zimonjić otkrili da su strahovali da će im neko ukrasti blizance

Nenad i Mina Zimonjić otkrili da su strahovali da će im neko ukrasti blizance

Autor: | 10/04/2016

0

 

Bračni par Zimonjić je pre sedam godina dobio blizance Leona i Lunu. Mina se porodila u Americi i ispričala je da je imala veliku bojazan da će ostati bez svoje dece.

- Svaka mama pred porođaj počinje da strepi i pita se šta će biti sa bebama. Obično smatramo da se sve to dešava samo u našoj zemlji, ali dešava se svuda. Znam za takve situacije u Americi, na Floridi - počinje svoju ispovest supruga tenisera koja je iz tih razloga zamolila Nenada da prisustvuje porođaju, što je on prihvatio bez pogovora.

- Nikad ne bih pomislila da će on biti na porođaju. Ali zato što sam nosila blizance pozvala njega i mamu da budu u sali. Rekla sam im: "Nenade, molim te, ti idi za jednim detetom, a ti, mama, idi za drugim. Ja vas molim da ne pitate za mene, da se ne osvrćete". I tako sve dok deci ne stave identifikacione narukvice i uzmu otisak stopala, što je u Americi praksa - ispričala je svoje razloge Mina.

Nenad je na porođaju proživljavao najdublje emocije i taj čin mu se izuzetno dopao.

- Sve ovo što je Mina ispričala je tačno. Njihovo rođenje je bilo najvažniji trenutak u našim životima. Pri porođaju sam pratio Leona, a kasnije i Lunu. Prisustvovanje tome je predivan osećaj i preporučio bih ga svima koji imaju priliku - savetuje Zimonjić.

Oni su podržali humanitarnu akciju za patentiranje uređaja koji bi sprečio krađu beba u porodilištima Srbije.

Leon i Luna su povukli gene na roditelje.

- Leon je zaljubljen u tenis, ali trenutno ne razmišljamo o tome da postane teniser. Lepo je što može da da iz najboljeg ugla posmatra taj svet. Ne mislim da je sad trenutak da trenira satima - objašnjava Nenad, a Mina o Luni kaže da je mamino dete.

- Mnogo toga je zanima. Kada je pitate šta bi htela, kaže: "Imam puno talenata, videćemo" - ponosna je Mina.

Komentari (0)

Loading
, Foto:arhiva Hello! hellomagazin

Najnovije vesti