Vanbračni sin Arnolda Švarcenegera sve više liči na njega (foto)

Vanbračni sin Arnolda Švarcenegera sve više liči na njega (foto)

Autor: | 08/04/2016

0

Arnold Švarceneger dugo je krio da ima vanbračnog sina, ali s obzirom na to koliko Džozef Baena liči na svog slavnog tatu, ta tajna svakako ne bi mogla dugo da ostane sakrivena.

Ovaj 18-godišnjak viđen je u Malibuu, a svi su odmah primetili da je sličnost sa bivšim guvernerom Kalifornije neverovatna, pogotovo iz perioda kada je igrao u filmu "Konan Varvarin" 1982. godine, piše blic.rs

Džozefova majka je Mildred Patriša Baena, koja je radila kao sobarica u Švarcenegerovoj kući devedesetih. Glumac je tada bio oženjen Marijom Šriver, ali je sa Patrišom imao ljubavnu aferu. Godine 1997, Džozef je rođen, ali je glumac tu tajnu uspeo da sakrije sve do 2011. Kada je istina izašla na videlo, Marija ga je ostavila i podnela papire za razvod.

Arnold je sa Marijom dobio četvoro dece - Ketrin (26), Kristinu (24), Patrika (22) i Kristofera (18), koji je rođen samo nekoliko dana pre Džozefa.

Švarceneger navodno nije blizak sa vanbračnim sinom koliko i sa ostalom decom, ali mu pomaže finansijski. Nedavno je njemu i njegovoj majci kupio veliku kuću sa bazenom u Kaliforniji, a za 16. rođendan poklonio je Džozefu džip vredan 30 hiljada dolara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty/instagram