Zabava za odrasle: Pet hit mesta za osobe koje nemaju dece

Zabava za odrasle: Pet hit mesta za osobe koje nemaju dece

Autor: | 05/04/2016

0

Putovanje s decom prelepo je iskustvo koje će porodica da pamti ceo život. Al neka mesta rezervisana su samo za odrasle.

1. Mont Everest

Čak i ako ne odlučite da se popnete na "vrh sveta", ovo putovanje je moguć jedino u društvu izdržljivih i iskusnih. Što se više penjete vaša će volja i snaga dolaziti u iskušenje, tako da je ova avantura idealna pre nego što postanete roditelj.

2. Maču Pikču

Poseta svetom gradu Inka u Peruu može da bude velika pustolovina, u kojoj bi deca mogla da uživaju. Ali, valja imati na umu da se ona sastoji od penjanja, spavanja u šatorima i ograničenom pristupu izvoru vode, a to su stvari koje nisu baš praktične za decu.

3. Las Vegas

Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu. Grad poroka i kocke, ogromnih mogućnosti za celonoćno kockanje, žurke i opijanje, treba posetiti dok još niste produžili sopstvenu lozu.

4. Veliki koralni greben

Za posetu ovog čuda u Australiji, moraćete da budete spremni da ćete većinu vremena provesti pod morem. Čak i kad niste pod njim, bićete u i oko njega. Da, deca vole morske radosti, ali Veliki koralni greben nikako nije za njih.

5. Mikonos

Grčka je prekrasno ostrvo, ali na njemu se nalazi velik broj nudističkih plaža i mesta za zabavu od 0 do 24 sata, pa se više preporučuje za apsolventska putovanja nego za porodični put s decom.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/thinkstock hellomagazin