Pet aksesoara u koje treba da investirate ovog proleća

Pet aksesoara u koje treba da investirate ovog proleća

Autor: | 05/04/2016

0

Investiranje u novosezonske aksesoare je jednostavan način da skrenete pažnju na vaš outfit i ostavite utisak dame koje ume da vlada svojim stilom.

Bez obzira da li ste ljubitelj statement ili svedenih i minimalističkih aksesoara, mi vam predstavljamo pet najboljih, u koje vredi investirati!

Dugačke minđuše

Minđuše koje svojom dužinom padaju do ramena viđali smo na revijama svetskih dizajnera, od Gucci do Oscara de La Rente. Za maksimalne efekte, izaberite najduži mogući model i ako ste dovoljno hrabri, probajte da ponesete samo jednu minđušu!

Ručna torba sa lancima

Trendovi u aksesoarima za sezonu proleće /leto 2016. se oslanjaju na klasiku, posebno kada je reč o torbama.

Upravo damski modeli, sa dugačkim lancima u srebrnoj i zlatnoj boji poseduju tu notu vanvremenskog šika. Odaberite metalnosivu ako ste ljubitelj industrijskog look ili zlatnu, za postizanje glamura iz sedamdesetih.

Ranac

Manekenke na Burberry reviji prošetale su pistom noseći jednobojne rance, dokazujući da oni nisu namenjeni isključivo za đake. Izaberite šik model u crnoj boji.

Kaiš sa logom

Sada je zvanično: logo kaiševi su ponovo trendi. Oni su odličan način da razbijete monotoniju u stajlingu i skrenete pažnju na savršen jeans. Ponesite omiljeni džins dubokog struka i svilenu košulju.

Mokasine-papuče

Ove sezone nam stižu i trendi mokasine, koje poseduju nešto drugačiju siluetu. Naime, one su zadržale istovetni oblik, ali zbog presečne pete podsećaju na papuče. Izaberite jedan par u crnoj boji i moćićete da ih nosite bukvalno sa svim odevnim komadima. Pored toga, budite sigurni da zbog udobnosti nećete poželeti da izađete iz njih!

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/gettyimages hellomagazin
Tagovi: moda trend