Napravite sami trendi "dodatak": Sandale kojima nećete moći da odolite ovog leta (video)

Napravite sami trendi "dodatak": Sandale kojima nećete moći da odolite ovog leta (video)

Autor: | 03/04/2016

0

Kada krenu topliji dani intenzivno počinjemo da razmišljamo o novoj obući u kojoj ćemo spremno da dočekamo visoke temperature. U svetu sandala za nadolazeću sezonu jedan stil posebno se ističe. Reč je o sandalama sa šarenim pom-ponima koje nikako ne možete da ne primetite. Uz resice i tračice, ovaj najzabavniji trend deluje otkačeno.

Trend obuće ukrašene pom-ponima već nas je zahvatio prošle sezone, a zahvaljujući neodoljivom boho izgledu zbog kojih je osvojio srca brojnih ljubiteljki mode, gledamo ga i ove.

A photo posted by @fashionindaily on Feb 22, 2016 at 1:59pm PST

Zbog raskošnosti, ovakav stil cipela idealno će da se uklopi u jednostavne kombinacije koje će dodatno da naglase prolećne kombinacije.

Kao najpoželjnije pom-pom cipele pokazale su se one brenda Aquazzura koje su proteklih sezona dominirale. Glavni krivac za te cipele je kolumbijski dizajner i utemljitelj brenda AquazzuraEdgardo Osorio. Popularnost ove cipele duguju vrhunskoj estetici i kvaliteti, ali i svetskim trendseterkama koje su ih proteklih sezona ponosno nosile i promovisale na društvenim mrežama.

Ako posedujete jednostavne sandale s kaišićima, možete sami da kreirate pom-pom cipele. Male i šarene pom-pone možete da nabavite u pojedinim pozamanterijama. Ovakve male pom-pone lako ćete aplicirati na sandale stvarajući trendi i zanimljiv model u kojem ćete zablistati u letnjoj sezoni.

Ljubiteljke ručnog rada kulture "uradi sam" mogu da naprave pom-pone uz pomoć obične viljuške, makazica i klupka vune.

Komentari (0)

Loading
, Foto:instagram/Aquazzura By Edgardo Osorio hellomagazin
Tagovi: moda trend