Milan Popović: Nisam nikada bio grub prema Severini

Milan Popović: Nisam nikada bio grub prema Severini

Autor: | 03/04/2016

0

Milan Popović koji iz veze sa Severinom Kojić ima sina Aleksandra, ne odustaje od borbe na ravnopravno roditeljstvo i tvrdi da je poznata pevačica izmislila priču da je on zlostavljač u nameri da ga diskredituje.

On je za hrvatski magazin "Glorija" rekao da su sve optužbe zapravo pokušaj da se na njega, kao na oca i čoveka, baci ljaga.

On smatra da Severini ide u prilog da on u svim sudskim procesima koje međusobno vode bude okarakterisan kao nasilnik.

- Nisam nasilnik, nisam nikada bio osuđivan, nisam nikada bio grub, agresivan, nisam pretio ni psovao. Protiv mene je pokrenuta lažna krivična prijava da bi, u svim ostalim spisima koji slede po bilo kojoj osnovi, advokati druge strane mogli da me nazovu nasilnikom - izjavio je Popović.

Zbog ove prijave on je podneo žalbu Advokatskoj komori, ali je ona odbačena uz obrazloženje da je lažna i neosnovana.

Milan Popović se nedavno pridružio Udruženju za ravnopravno roditeljstvo, čime se udružio sa očevima koji žele da promene svoj status u životu deteta nakon razvoda. On smatra da te promene treba da omoguće da majke i očevi koji su se razveli ili rastavili zaista zajedno odgajaju svoju decu. Njemu najviše smeta što ne učestvuje u odrastanju svog deteta, što zajedno sa Severinom ne donosi odluke u vezi sa njim i što je njegovo mesto u Aleksandrovom životu zauzeo Igor Kojić.

- Kad se ne razumete, kad su vam interesi drugačiji, kad ne možete da se usaglasite ni oko jedne teme, svaki pokušaj razgovora je konflikt. Da smo se razumeli i da smo mogli da se dogovorimo ostali bismo zajedno - zaključio je Popović.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Svet&Style/Marko Prpić

Slične Vesti

Pročitajte još