Kakav otac, takav sin: Oni su seksepilni sinovi poznatih očeva (foto)

Kakav otac, takav sin: Oni su seksepilni sinovi poznatih očeva (foto)

Autor: | 03/04/2016

0

Šta Skot Istvud i Patrik Švarceneger imaju zajedničko? Njihovi očevi su slavni glumci! Logično je da će super-seksi očevi (i zgodne majke) imati isto takvu decu. Upoznajte frajere koji izgledaju jednako dobro, ako ne i bolje od svojih slavnih očeva.

Skot Istvud (30)


Sin legende vesterna i majke stjuardese od oca je nasledio plavo-zelene oči, kao i interes za glumu. Pojavio se u nekoliko očevih filmova ("Invictus", "Gran Torinu"), ali zapaženiji uspeh postigao je u filmskoj adaptaciji "The Longest Ride" i hitu "Snowden".

Čet Henks (25)


Dvadesetpetogodišnji sin slavnog Toma Henksa takođe je pošao očevim stopama. Mogli ste da ga vidite u "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull", "Fantastic Four", "Project X" i nekoliko manje uspešnih filmova.

Kris Pine (35)


Otac mu je Robert, a njegova najveća uloga jeste ona Džejmsa T. Kirka u filmu "Star Trek". Pored toga, glumio je i u "The Princess Diaries 2: Royal Engagement", "Just My Luck", "Smokin' Aces"...

Dilan Brosnan (19)


Sin nekadašnjeg Džejmsa Bonda ima tek 19 godina, a o njemu već sanjaju devojke širom sveta. Ovaj lepotan je svoju karijeru započeo u modnim vodama, ali još je dovoljno mlad i vrlo je moguće da će i on krenuti očevim stopama.

Džek Kvejd (23)


Sin Denisa Kvejda i Meg Rajan od roditelja je, osim dobrog izgleda, nasledio i talenat za glumu. Njegova najzapaženija uloga definitivno je ona u filmu "Igre gladi".

Džek Hofman (35)


Džek je američki glumac i reditelj kao i sin Dastina Hofmana. Njegove prelepe smeđe oči imali smo priliku da gledamo u "The Wolf of Wall Street", "Click", "Rain Man"...

Džesi Džonson (33)


Trideset i tri godine star sin Dona Džonsona voli sport, prirodu, piše pesme i glumi. Plavokosi sportista je glumio u serijama "From Dusk Till Down", "Grey's Anatomy" i "Law & Order: LA".

Patrik Švarceneger (22)


Arnoldov sin je kopija oca od čije nam lepote zastaje dah, a najpoznatiji je upravo po svojoj vezi s Majli Sajrus. Ipak, ovaj zgodni frajer mnogo je više od lepog lica, pa tako trenutno studira na Univerzitetu u Južnoj Kaliforniji.

Šon Daglas (32)


Sin Majkla, ali Kitona, proslavio se kao tekstopisac i producent. Njegovi hitovi uključuju "Talk Dirty" (Jason Derulo feat. 2Chainz), "Wiggle" (Jason Derulo feat. Snoop Dogg), "Hey Mama" (David Guetta feat. Nicki Minaj & Afrojack) i "Heart Attack" (performed by Demi Lovato).

Ko se vama više sviđa, očevi ili njihove "mlađe verzije"?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty