Stres je uzeo danak: Danijela Amidžić završila u bolnici

Stres je uzeo danak: Danijela Amidžić završila u bolnici

Autor: | 02/04/2016

0

Supruzi Ognjena Amidžića, Danijeli,  iznenada je pozlilo, a posledica njenog lošeg zdravstvenog stanja i svega što joj se desilo je smrt njihovog prijatelja Marinka Madžgalja.

U jednoj privatnoj bolnici na Novom Beogradu manekenki su odmah ustanovili da je loše zbog hroničnog umora, pada imuniteta i odmah su je priključili je na infuziju i smestili u krevet.

- U poslednjih nekoliko dana Danijela je pod velikim pritiskom. Kako su o na i njen suprug bili jedni od najboljih prijatelja preminulog glumca Marinka Madžgalja, cela situacije uticala je na to da i ona doživi veliki stres - otkriva izvor blizak jednom od najboljih srpskih top-modela za blic.rs

- Ognjen je danima bio utučen, nije izlazio iz kuće i teško je podneo Marinkovu smrt. Danijela se nije odvajala od njega, a sina Matiju poslali su kod njene porodice u Požarevac kako ga ne bi izlagali neprijatniom situacijama - dodaje izvor.

Manekenka je, kako tvrdi izvor „Blica“, danima bila na nogama i nije spavala.

- U ponedeljak veče joj je pozlilo. Osetila je malaksalost i samo se onesvestila. Srećom, Ognjen je bio kod kuće, inače ko zna šta bi se desilo. Lekari su bili šokirani Danijelinim izgledom pa su je odmah podvrgnuli svim mogućim ispitivanjima. U narednih nekoliko dana ona će morati da prima infuziju dva puta dnevno i da pije prepisanu terapiju - otkriva izvor.

Fotografije iz bolnice na svom Fejsbuk nalogu postavio je Ognjen Amidžić, koji je rešio da se našali sa svojom suprugom, uz komentare: „Voda je majka“ i „Napiti se krvi“, "Ona je samo zastala da napuni goriva"...

 

Ona je samo zastala da napuni goriva.

Posted by Ognjen Amidzic on Thursday, March 31, 2016

Kako bi saznali da li je sa Danijelom sve u redu, pokušali su da stupe u kontakt s njom, međutim, niko od članova porodice Amidžić nije bio dostupan za komentar.

 

Napiti se krvi

Posted by Ognjen Amidzic on Thursday, March 31, 2016

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva