Šta nositi ovog proleća: Tijana Krstić, manekenka i modna dizajnerka posetila je Fashion Park

Šta nositi ovog proleća: Tijana Krstić, manekenka i modna dizajnerka posetila je Fashion Park

Autor: | 01/04/2016

0

Ukoliko nemate inspiraciju šta biste mogle sebi da kupite ovog proleća, manekenka i modna dizajnerka Tijana Krstić vam može pomoći u tome, tako što vam predstavlja svojih top pet komada koje će obavezno nositi u narednom periodu. Tijana odeću uglavnom kupuje u inostranstvu, a posebno ne propušta priliku da shoppinguje u outletima. Ovog proleća zaputila se u Fashion park, naš jedini pravi outlet centar i oduševila se izborom brendova koji su je tamo sačekali. Tijana voli kvalitetne, moderne komade, ali isto tako voli i kupovinu na popustu, pa joj je tako outlet kupovina pravo uživanje!

DESIGUAL Kardigan

Iako je napolju sunčano i znatno toplije, prolećni dani ipak umeju da nas iznenade večerima koje su svežije. Zato, nemojte još uvek sasvim izbegavati džempere i odeću od debljeg materijala. Zbog toga je Tijana i izdvojila udobni Desigual kardigan koji ćete lako kombinovati sa omiljenim majicama i pantalonama. On može biti odlična zamena za jaknu, pa kada vam takav modni dodatak dosadi, zamenite ga upravo kardiganom!

NIKE patike

Tijana uvek bira Nike patike! Reč je o crnom modelu koji će se slagati ne samo uz vašu sportsku odeću, već i uz svakodnevne, ležerne kombinacije, a "pečat" vašem izgledu sasvim sigurno će dati ljubičasti detalji na patikama.

REPLAY dukserica

Tijana je odabrala sivi model sa animal printom koji će svaku vašu sportsku kombinaciju svakako učiniti mnogo zanimljivijom. Kombinujte je uz jednostavne crne pantalone ili farmerke i kožnu jaknu, a dodatak celoj kombinaciji neka bude dobra torba ili ranac.

GUESS čizme

Dobar izbor za svaku "opasnu" devojku jesu crne Guess čizme zanimljive strukture, ukrašene sitnim nitnama i kaiševima.

VOGUE Naočare

Prema Tijaninoj preporuci, svaka devojka od stila bi trebalo da ima par dobrih naočara kako bi upotpunila ceo svoj autfit. Ona je ovoga puta odabrala Vogue naočare sa upadljivim plavim okvirom, koje joj odlično pristaju.

Kardigan: Fashion Company, Desigual

Patike: Nike

Dukserica: Replay

Čizme: Guess

Naočare: Sky Factory, Vogue

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin

Najnovije vesti