Naomi Vots iskreno o botoksu, starenju, nezi

Naomi Vots iskreno o botoksu, starenju, nezi

Autor: | 30/03/2016

0

Naomi Vots poznata je po sjajnim kombinacijama na crvenom tepihu, a u sezoni dodele filmskih nagrada lepa glumica redovno završava na listama najbolje obučenih lepotica.

Iako oduševljava svojim stajlinzima na glamuroznim događanjima, glumica privatno ipak preferira udobnost.

- Uživam na crvenom tepihu jer je to ipak prilika da se izrazite na jedan način. Ali, mene ipak nećete viditi u štiklama ukoliko baš i ne moram da ih nosim - izjavila je Naomi u intervjuu za NewBeauty, u kojem je iznela i svoj stav prema botoksu i starenju u Hollywoodu.

- Lično mislim da ću se teško odlučiti na botoks, ali isto tako teško je odupreti mu se! Ponekad pomislim da mi treba pomoć. Ali šta god drugi odlučili da naprave sa svojim licem, to mi je u redu, ja neću da sudim. Naravno da i ja želim da izgledam najbolje što mogu, ali biram uloge koje odgovaraju mojim godinama. Moram biti u stanju i svojim licem da pričam priču lika u koji sam ušla. Ali nikad ne reci nikad - diplomatski je rekla 47-godišnja glumica i dodala da je mirenje sa starenjem i godinama najbolje što možemo da naučimo.

Priznaje da i sama ima dobrih i loših dana, kad se oseća kao da je na vrhu sveta i sve joj je super, a opet ima dana kad se iznutra oseća kao da joj je 28 – sve dok ne uhvati svoj odraz u ogledalu ili vidi svoju fotografiju i shvati da je to vreme ipak prošlo.

Iako se još uvek suzdržava od tretmana botoksom, otkriva da je velika ljubiteljka triad faciala, kombinacije tretmana mikrodermoabrazije, nakon koje slede terapija pod LED svetlima i nežna piling, ali ponekad, otkriva Naomi, dobro dođe i poneki iskušani make up trik.

- Jednom mi je šminkerka savetovala da nanosim rumenilo što je više moguće na jagodičnim kostima, gotovo do ispod očiju. To je dobar trik, zaista izgledaš bolje, a opet prirodno.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash hellomagazin
Tagovi: lepota Naomi Vots

Najnovije vesti