Specijalni rođendanski popusti i koncert Lexington benda u Ušću

Specijalni rođendanski popusti i koncert Lexington benda u Ušću

Autor: | 28/03/2016

0

Koncertom popularnog "Lexington benda" i specijalnim celodnevnim, rođendanskim popustima koji će ići i do 50 odsto, UŠĆE Shopping Centar će u četvrtak 31. marta obeležiti početak proslave svog 7. po redu rođendana.

Članovi "Lexinghton benda" će publiku zabavljati od 19 časova, kada će napraviti dobru žurku svojim fanovima i potvrditi zbog čega su jedan od najpopularnijih muzičkih sastava u zemlji.

- Kao i na svim našim nastupima, biće dosta dobre zabave, energije i emocije. Svaki naš nastup je priča za sebe. Pozivam sve posetioce da dođu na naš koncert, jer spremamo dva sata odlične svirke uživo – kaže Bojan Vasković, pevač "Lexington benda".

Proslava rođendana će trajati punih mesec dana, a sve do 30. aprila posetioce očekuje puno dobre zabave, pregršt sjajnih iznenađenja, kao i 777 vrednih poklona poklona.

Čak sedam najsrećnijih posetilaca imaće priliku da osvoje kartice sa po 250.000 dinara za šoping, njih 70 osvojiće vaučer na 5.000 dinara, a 700 posetilaca dobiće na poklon vaučer od 2.000 dinara.

Dođite da proslavimo zajedno!

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin

Pročitajte još