Igor Pervić: Gluma je uvek bila njegova najveća ljubav (video)

Igor Pervić: Gluma je uvek bila njegova najveća ljubav (video)

Autor: | 28/03/2016

0
Godine mu ne mogu ništa. Foto: Facebook/igor.pervic

Godine 1992. „Novosti” su za Igora Pervića pisale da se „dečaci češljaju kao on, pevaju i sviraju kao njegova grupa ’Duh Nibor’ (Robin Hud)”.

Glumac je tada imao 24 godine i bio je idol mladima. Dete poznatog umetničkog para, balerine Lidije Pilipenko i pozorišnog i književnog kritičara Muharema Pervića, rano je stupio u glumačke vode, ali ne odvajajući se od muzike.
Okusio je manekensku karijeru u Americi, muzičku u Londonu.

Domaćoj javnosti predstavio se sa 33 različite uloge, ali najviše pažnje skrenuo je na sebe ženidbom s Jelenom Tinskom u zemunskom restoranu „Reka”.

Ljubav nije potrajala, skrasio se uz glumicu Jovanu Petrović, unuku čuvenog Čkalje, u selu Baćevci kraj Beograda. Bio je jedan od retkih umetnika koji je priznao svoja iskustva s drogom.

Ljubav od koje se nije oprostio je i dalje gluma. Foto: Facebook/igor.pervic

S Jovanom nije više u vezi. Posvećen je muzici i glumačkoj karijeri.

— Nema ništa novo u mom životu. Upravo sam završio snimanje serije „Cvat lipe na Balkanu”, spremam se za jedan film, dogovori su u toku, a pozorište, možda posle Nove godine — rekao je Igor krajem prošle godine.

Akter mnogih filmova uživa u pijenju čaja u klubu „Radović” i sviranju na akustičnoj gitari.

Sada ima 49 godina. I dalje je momak...

A ovo je poruka iz "Crnih bisera" gde je pred Vanjom Bulićem otvorio dušu i ispričao sve o svojoj borbi sa najvećim demonom - drogom...

- Nemojte se zaje.avati. Prvi put će vam dati džabe, možda i drugi, ali će vam naplatiti to tako da ćete ceo život patiti i možda završiti  kao mnogi od mojih prijatelja, dva metra pod zemljom i to mnogo brže nego što očekujete. Kraj je potpuno izvestan ako nemate tako ludačaku sreću kakvu sam ja imao - poručio je Igor Pervić.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Facebook/igor.pervic
Tagovi: