Suzana Perić: I dalje verujem u ljubav

Suzana Perić: I dalje verujem u ljubav

Autor: | 27/03/2016

0


Kreatorka Suzana Perić uživa u majčinstvu, koje joj je velika inspiracija u osmišljavanju novih kolekcija, a njena jedinica Tifani s godinama pokazuje sve veće interesovanje za mamino zanimanje.

Radoznala desetogodišnjakinja odrasta u kreativnom okruženju, a stalna upućenost na majkin stvaralački rad bila je okidač za uključivanje u najnoviju liniju koju poznata majka i njena mezimica zajedno potpisuju. Neposredno pred beogradsku reviju, na kojoj će javnosti predstaviti rezultate svog rada, poznata kreatorka za “Hello!” otkriva detalje ove inspirativne saradnje.

- Kolekcija je inspirisana ljubavlju, a namenjena je mamama i kćerkama, i njihovim kućnim ljubimcima. Sve stvari rađene su od istih materijala i dezena. Ideja vodilja bila je uzajamna ljubav majke i kćerke, ali i kućnog ljubimca. U liniju su uključeni i krevetići za kučiće, kao i celokupni propratni asortiman za četvoronošce. Reč je o saradnji sa “Mimco studiom”, zahvaljujući čemu pravimo modni iskorak. Naime, krevetići za kućne ljubimce biće rađeni u skladu sa kućnim nameštajem. Posle mnogo uloženog truda i predanog rada, vreme je da na reviji pokažemo rezultate - s ponosom otkriva Suzana, koja će deo revije posvetiti i predstavljaju najnovije kolekcije za predstojeće leto.

- Kolekcija nosi naziv „Love“ i inspirisana je ljubavlju i povratkom veri da su osećanja bitna u svemu, kao i da srce odlučuje - s osmehom govori kreatorka, koja je posebno ponosna na prvu liniju nakita svog brenda.

- Takođe, inspirisana ljubavlju, linija nakita rađena je od pravih brilijanata i dijamanata. Sva velika dizajnerska imena imaju svoju kolekciju nakita, što je veliki iskorak za modnog dizajnera - ističe Perićeva, koja je nedavno postala zaštitno lice jedne automobilske kompanije.

Ponosna na kćerkinu kreativnost, Suzana kaže da ne zna da li će Tifani krenuti njenim stopama, ali je izvesno da će se baviti nekim oblikom kreativnog izražavanja.

- Tifani obožava muziku i glumu, pa ćemo da vidimo u kom pravcu će to ići. Osim toga, već četiri godine trenira gimnastiku i počela je da postiže ozbiljne rezultate - kaže ponosna majka i ističe da je Tifanin otac Branislav podržao maminu i kćerkinu prvu saradnju.

- Tifanin tata se takođe bavi modom, ima svoj brend muških odela “Valter“, tako da je više nego pozvan da da svoj sud. Podržava nas u svemu i saglasan je sa svim što radimo, dokle god je u školi odlična i dok je to što radi čini srećnom. Imaju pravi odnos oca i kćerke u kome je on slab na sve što ona traži, jer je našla pravi osmeh za njega da dobije sve što želi.

Rođena Sarajka sa stalnom adresom u Beogradu kaže da sve nesuglasice sa desetogodišnjom jedinicom rešava vrlo lako, a uz njenog oca najveća podrška su joj roditelji i sestra.

- Spremna sam na sve izazove koje roditeljstvo nosi i najvažnije mi je što u tome nisam sama. Tifani je za sada vrlo dobra devojčica i sve rešavamo kroz razgovor. Smatram da problemi nastaju ako nespreman uđeš u nešto, a ja odlično poznajem njen karakter. Znam kada joj je previše, a kada nešto ne želi, i umem to da prihvatim, jer je to deo njene ličnosti. Ne moramo da volimo iste stvari, ali moramo da poštujemo tuđu volju - samouvereno govori kreatorka, koja pred kćerkom nema tajni, pa ni kada je reč o emotivnom životu.

- Među nama je sve transparentno, ne govorim joj za svako poznanstvo ili nebitne stvari, ali ono što je važno - zna. Kada neko uđe u moj život, on ulazi i u Tifanin, jer nas dve idemo u paketu, kako ja u šali kažem. Odrasla sam i zrela, pa nema razloga da bilo šta krijem. Naravno da je pripremim na to i da razgovaramo o promenama, ukolo do njih dolazi, ali moja emotivna ispunjenost Tifani može samo da prija. Ako sam ja srećna, i ona je. Ako se u mom životu desi nova ljubav, verujem da će ona biti srećnija od mene - kroz osmeh kaže Suzana, koja je posle prošlogodišnje romanse sa jednim beogradskim preduzetnikom postala mnogo opreznija pri izboru partnera.

- Nažalost, učim samo na svojim greškama, ali to ne znači da sam izgubila veru u ljubav ili da se nečega bojim. Naprotiv. To me je samo učinilo jačom. Neki ljudi se na početku predstavljaju drugačijim nego što zapravo jesu, a ja sam odrasla da cenim, poštujem i verujem u iskrenost. Laž i neiskrenost ne praštam - odlučno kaže Suzana. Trenutno nije zaljubljena, a muškarac koji bi mogao da privuče njenu pažnju mora da ume da voli, što smatra da nimalo nije lako.

- To se uči, jer kada volite, prestajete da budete sebični. Moramo da budemo kompatibilni i slični. Ne slažem se da se razlike privlače, barem ne u mom slučaju. Mora biti ostvaren u svom poslu, ali i da se sretnemo u pravo vreme. I naravno, da voli sport i životinje, kao moja Tifani i ja - u svom maniru kaže kreatorka koja je ponovo spremna da stane pred oltar.

- Da bih se ponovo udala potrebna je samo ljubav, da oboje to želimo istim intenzitetom emocija, i da mu apsolutno verujem.

Dok strpljivo čeka muškarca prema svojoj meri, šarmantna dizajnerka uživa u svakom novom danu, ne brojeći godine.

- Nikada nisam mislila o godinama. Zahvaljujući genetici izgledam mlađe i hvala mami na tome. Ovaj period života doneo mi je mir i balans, sada se osećam bolje nego u dvadesetim. Bolje sam organizovana, cenima vreme, i svoje i tuđe, umem da presečem, a i da rizikujem kada je potrebno. Sada se osećam najbolje.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Mirko Tabašević
Tagovi: suzana perić