Najteži momenat u životu Anabele Atijas: Izgubila blizance, pa morala na nastup!

Najteži momenat u životu Anabele Atijas: Izgubila blizance, pa morala na nastup!

Autor: | 27/03/2016

0

Anabela Atijas je godinama unazad poznata kao pevačica koja ne krije svoj privatan život, no uprkos tome sto je otvorena prema medijima tek je gostujući u emisiji "Gossapp ios i android aplikacija" otkrila namučniju uspomenu iz čitave dosadašnje karijere!

Naime, ona je na pitanje korisnika aplikacije šta pamti kao najgori trenutak otkrila podatak koji su tada samo njeni najbliži znali.

- Bilo je dosta nepravednih naslova i objava, ali ipak ništa se ne može porediti sa ovim! Tada sam bila u drugom stanju, nosila sam blizance i sasvim iznenada došlo je do komplikacija. Bebe su preminule. Izgubila sam blizanačku trudnoću, a s obzirom da osim ogromne duševne boli i tuge u tom trenutku nisam imala zdravstvenih komplikacija menadžeri su mi rekli da se moram pojaviti na zakazanom nastupu! - sa bolom u glasu je ispričala voditeljki.

- Niko na planeti ne zna kako sam se osećala u tom trenutku, a odmah posle nastupa su imali mnogo zamerki kako sam bila bezveze raspoložena i nervozna! A niko nije znao za istinu! Taj momenat pamtim kao ubedljivo najgori!

Komentari (0)

Loading
, Foto:Arhiva Hello! hellomagazin
Tagovi: Anabela Atijas

Pročitajte još

Najnovije vesti